Follow me !

Hallo på er ! Nu ska jag ta ett seriöst snack med er ! ;)
Haha, fult de där lät. Jaja. Har varit ganska dålig på att blogga denna vecka. De är för att inget händer just nu ! Vill ni bara höra om min skoldag så säg till så gör jag de. Men när jag skriver om skoldan så känner jag att bloggen blir tråkig. Ni får också vara med och tycka  till ?! Ska jag bara blogga då och då om skoldagarna och när speciella saker händer + min nya kategori som kommer inom en snar framtid ? Eller allt, fast mer om skoldagarna. De är då den känns tråkigt. Jag vet inte vad ni tycker.
Har i alla fall börjat knarka en låt ;) Helt förälskad, sjukt att en låt kan göra så med en. Usch, får gåshud ;)
Tycker att ni också ska få lyssna på den !

Hade kunnat tuppa av när som !

Som tiden går ! De gillar vi. Sitter just nu här med min matte bok. Inte kul. Vi ska ha matte prov imorgon. Tror de kommer gå bra. Kan allt känns de som. Inget svårt. Ekebo blir de på lördag. Kollade lite på bilder och hittade en bild på mig och Bianca som vi tog innan ekebo förra året (y) Vaaarrningg, riktigt het bild !
Klicka på bilden om du vågar !

Chacha bloggen ;)

Tjena ! Är hemma nu. Eller kom hem för tjugo minuter sen. Hade jojo-testet på idrotten. Sista lektionen. Lite så halvt trött. Men jag är fan stolt över hur långt jag kom. 9-5-6 kom jag till. Och jag går inte på någon sport. Har typ precis börjat springa igen. Men ändå ? Är jag inte duktigt? ;) Jo det tycker jag.
Gick en bit med bianca, sen stannade vi och snackade i typ 30-40 min. Frös som fan. Om man ska få ha bra väder så ska man få ha dåligt också. Vi ska vara glada att de inte snöar ! Kom hem och tömde diskmaskinen, man får ju vara lite snäll mot pappis. Han kommer väl hem om ett tag. Så ska vi göra hemma gjorda hamburgare ! De är jag värd. Nu ska jag i alla fall göra lite matte. Ska nog träna lite glosor och spanska. Hoppas jag pallar göra så mycket ;s Tveksamt !

Måndag igen & snart Lördag ;d

Vem längtar till på lördag ? Joo, en liten tjej som heter Cassandra Englund! På lördag blir de fest ;d Nej, men jag och en massa kompisar ska sova här hemma hos mig. Så ska vi fixa mat, FOTA cp mycket. Sen sticker vi till ekebo och festar loss. Efter ekebo drar vi hem till mig igen och har mys här. Låter de inte som en toppen kväll ? Sjukt kul att vi kommer bli nio stycken !
Jaja, slutade i alla fall kl tolv. Hade halv studiodag (y) Sen stack jag hem till My, vi gjorde en apelsin drink med någon färgnings och smak sättar sak, sånt man har för att söta upp sprit drinkar. Sjukt gott var de.
Satt och snacka hur länge som hälst. Sen kollade vi män som hatar kvinnor. Ååh, vad bra dem filmerna är ! Blev hämtad av pappa, så handlade vi till veckan och till lördag. Och hämtade mina saker hemma hos mamma. Har käkat och nu sitter jag här vid datan. Är inte sugen på gå och lägga mig. Är skit trött. Får vara uppe ett tag till i alla fall.

En riktig vår outfit !

  Julia wall om En riktig vår outfit !:
Så söt du är cassie! Var har du köpt jackan? Den är tokigt fin! <3<3<3<3<3<3<3<3

  Svar: Hej Julia. Tack, du är också söt !
  Jackan fick jag av min pappa förra året. Han köpte den i Malmö.
  Vet inte om man kan köpa den idag eftersom det är odd mollys vårkollektion 2010.
  Men jag kan kolla upp de till dig.
 
  Kram.

En riktig vår outfit !

Hhaha, lite vårig är den väl ? Sådär. Skulle stått i shorts istället för tights. Vår jackan är i alla fall framme nu. Älskar verkligen odd mollys jackor ! Ska lämna in den på kemtvätt nu i veckan. Så den är fin till de nya året. Längtar så sjukt mycket tills vi ska till stockholm i sommar med alla kusiner och mormor. Hur mysigt som hälst. Och mina kusiner kommer inte få vara ifred en minut ! Har i alla fall precis kommit hem från dem. Men här får ni i alla fall min outfit från idag.

Jag kan seriöst tanka !?

Lärde mig tanka idag (y) Skit viktigt för jag kommer ju inte få köra på fem år. Man måste ju börja i tid ;d Fick faktist lite panik. Visste inte riktigt hur man fick slangen att tanka. Men resten klara jag finfin ;)

Stan idag.

Är på mycket bättre humör idag (y) Glad för de, vill ju inte att en hel lördag ska förstöra de. Var i alla fall i stan idag. Super mysigt. Älskar att gå runder i stan. Fick i alla fall ett par nya glasögon eller solglasögon som jag var tvungen att använda ! Annars så gick vi runt och kollade lite. Hittade lite till Kasper och till Clara. Sen innan vi stack hem så fick jag iste av mamma. Så sjukt gott, och fräsht ! Tror de blir godare till sommaren eftersom de var lite kallt idag och iste, ja ni hör vad de är. Varmt och kallt passar bäst hos mig.

Blööö,bläää. Piss!

Jävla fitt data ! Ursäkta. Men är inte på så bra humör. Speciellt inte när cp datan segar ! Photoshop vill inte fungera ! Vete fan heller varför.. Hur ska jag klara mig utan de. Photoshop=mitt liv. Eller inte riktigt, men nästan. Hade tänkt börja på en ny header. Men NEJ. Min blogg vill inte uppdateras. Hade lätt viljat gå och dränka mig själv nu. Usch vilken tanke. Men jag e så trött och irriterad. Tror jag ska gå in och läsa i min bok så jag kommer på lite andra tankar. Kommer in i min lilla värld där alla berättelser blir till min egna lilla film. Mycket roligare än att sittar och vara irriterad..
Har verkligen inte lust att vara hemma. Vill göra så mycket. Speciellt shoppa ! Men nej, nu ska Cassie gå ner för trappan och in på toaletten och tvätta huvudet, plus borsta mina små tänder.
Fick förseten våra ps tröjor idag som man väntat på i nu tre månader eller fyra snart.. Dåligt av dem asso !
Gonatt.

Sticker snart. Puss

Gomorgon. Har varit vaken sen sex. Fixat mig och ätit frukost. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli dags att sticka. Hoppas dagen går fort. Är inte alls sugen på att gå i skolan idag..
Fick också en bok igår av mamma som jag har börjat halv fastna i.
Åhh, siken lättnad ! Pappa hittade min plånbok i hans bil igår. Jag trodde jag har blivit av med den ;s Var helt hundra på att jag la den på ett bord där nere. Nepp, tydligen har jag minne som en guldfisk...


Dum av dig !

Kom hem vid kvart över två. Slingade håret. Blev bra. Ljusare än innan. Men inte platina. Får inte de av mamma.
Har städat idag. Skit tråkigt. Fick städa extra mycket..
Måste fixa min gadrob. Ser ut som någon har krigat där inne ;o
Har pluggat engelska och spanska. Så de kan jag nu. Igår började jag med vår svenska uppgift. Vi har börjat med ett arbetsområde som heter resan. Så vi ska flyga till fyra länder och minst två världsdelar. Har hittat lite priser. Bara små börjat. Vi har egentligen inte börjat med detta arbetsområde. Men eftersom vi bara har fem veckor på oss så är de bra att ligga lite före. Imorgon blir de i alla fall skola. Skönt att få vila upp sig.
Får se om jag och Julia hittar på något efter skolan. Skulle egentligen på bio. Men Elsa kan inte. Så vi tar de en annan dag.

Baybay !

Nu sticker jag. Hoppas håret blir bra (y)
Puss på er

Stekare !

Gomorgon. Shit vad jag vaknar tidigt ! Jaja, då får man bara en längre dag.
Idag ska jag i alla fall till min frisör kl 13.00 och slinga håret. Ska ta så många slingor som möjligt ! (y) Sen ska jag hämta Kasper. Jag gillar att vi får vara lediga dem två dagarna de är utvecklingssamtal. Fast imorgon blir de i alla fall skola. Får se om man hittar på något. De får man i alla fall hoppas på.
Jag och Clara tog i alla fall lite snygga bilder igår. Gilla ! ;d

Hemma.

Hemma nu, eller har varit hemma i lite mer än en timme. Va ju på utvecklingssamtal. De gick bra, men vi satt och snackade i en timme. Så tråkigt! Är hemma nu i alla fall. Kollar på sveriges mäster kock. Älskar att kolla mat program (y) Är skit trött. Men vill verkligen inte sova. Här finns inget att göra längre..


Ny kategori !

Hejhej. Hade tänkt gå ut och gå en runda med Clara. Ska fota lite. (y) Har faktiskt börjat tänka på att fixa en ny kategori. Men den får ni vänta med. De finns ju en massa foto intresserande tjejer. De är ju super kul att de finns de. Jag tycker bland annat de är skit kul. Så jag hade tänkt börja visa hur jag photoshopar. Bara för att fylla upp bloggen lite. Hoppas ni ser fram emot de.
Nu ska jag i alla fall gå och fixa mig.
My & Emilie får stå för bilden bara för dem är såå sjukt söta.
Och jag älskar verkligen dessa underbara tjejer ;d<3

Lite sent inlägg.

Gokväll gokväll! Sitter just nu här uppe. För en timme sen gick jag och la mig. Hade tänkt sova då men de blev inte mycket sovande. Just nu orkar eller kan jag inte sova. Roligt roligt. Sa ju att jag skulle blogga i måndags ! Ups. Orkade inte de iheller. Så jag hoppas att ni kan nöja er med de här inlägget. Är ledig onsdag, torsdag så har tid att blogga nu i två dagar ;d Ne, ska bli lite bättre på att blogga. Imorgon ska jag inte göra så mycket, gå ut och gå. Plugga och gå på utvecklingssamtal. Fick våra omdömmen. Blev inte så nöjd som jag trodde jag skulle bli. Men jaja. Får väl bättre mig lite i skolan. Men fick inga "nej" så de är väl positivt ? Vi får n=nej, j=ja, j+=över målen. Så blir vi i alla fall bedömda. Detta inlägget får bli tråkigt. För har ingen bild och orkar inte fixa någon. Ska kolla lite bloggar och sen ska jag gå in och försöka sova. Sovsågott.

See you !

Nä tror att de blir sängen som blir nästa. Har inte pallat gå ner. Men måste göra de nu. Blir en tablett och sen ska tänderna skrubbas. Skola imorgon. E sket trött. Vi hörs imorgon innan skolan. Vi får hoppas de i alla fall.
Ni får sova så sött. puss

Drop-It !

Vilken skön kväll ! Vid sju sprang jag ut och jogga. Skit sönt. Ska börja springa tre, fyra gånger i veckan. Men min kondis är inte så jävlig. Helt ok. När jag kom hem tog jag en dusch, smörjde in mig och tvättade naveln. Sen kollade jag solsidan. Sista avsnittet idag. Tråkigt ! Just de, tog och gjorde en Is Chai precis. Skit gött ! Var längesen man drack de. Ska nog gå ner och mysa lite i soffan innan jag går upp och lägger mig.

OMG, född som strippa ! ;D

Sitter hemma hos mamma och har precis käkat. Klockan är över sex. Jag vill inte att de snart är skola ;o
Men är ledig onsdag och torsdag för vi har utvecklingssamtal. Men de går oftast bra på mina utvecklingssamtal så jag oroar mig inte för något. Där emot vill jag inte börja med betyg. Är skit rädd för de. Jaja, kollar i alla fall tillbaka på en massa gamla bilder. Då dök den här lilla godingen upp. Shit, är de jag. Så söt. Varför är man inte liten igen ?? Sötnosen till vänster är min syrra CLARA ! Kommer ihåg hur mysigt de va att duscha i sommar regnet på sommaren ! Bjuder på en stripp bild på mig när jag var 6 år ;)


LOVE U GIRLS ! <3

Bilderna från igår natt.

Farmor & Farfar.

Är just nu hemma hos farmor och farfar. Eller bara farmor, eftersom farfar är på sjukhuset ;s
Har precis käkat. Blev något kött med potatis. Gott men inte min favvo mat. Tycker inte det så speciellt roligt här. Får väl sitta i en, två timmar och lyssna när dem pratar. Längtar hem.
Va ju hemma hos Bianca igår. Bästa kvällen på länge. Ni ska bara veta vad vi gjorde. Fast nä, de behöver ni inte. Haha. Har sån jävla tränings verk i armarna, över armarna. Bara en sak jag tycker ni ska få veta ;D
Är skit sugen på att ha mjukis byxor på mig. De får vänta. Ska vara lite trevlig nu innan pappa blir arg för jag sitter och tråkar vid datan. INTE KONSTIGT.

En chay som jag verkligen bara vill pussa på ! Saknar dig som fan syster !!

Gomorgon.

Hejhej, sitter här hemma hos Bianca. Vaknade tio. Hade skit mysigt igår. Något vi måste göra om. Men dagen började med skola. Sen stack vi upp till grytan och filmade in de sista av vår engelska film. Ni ska få se den när den är färdig. Sen stack vi till subway och åt som Elsa skrev igår.

Kolla vilka fina bilder Elsa gjorde (y) Gillas, gillas

Mysigt!

hejsan, Elsa här :)
just nu sitter jag vid datan och cassie pallar inte blogga.
vi sitter och grillar kex.
super gott!
eller nä.

vi har de super mysigt!

idag har vi varit på subway, de var därimot super gott!
Josefin och Clara var lite sociala och satt med oss.

Har ätit mycket godis idag :)






Puss o kram Elsa

PS: jag värkligen ÄLSKAR Cassie och Bianca :) <3

Djurplågeri...

Något som alla måste titta på. Man ser allt på ett helt annat sett sen!

Snö i MARS ??

Harregud! De kan inte ha snöat. Jag hade i alla fall rätt om att de skulle snöa igår, men de hjälper inte! Snön ska i alla fall inte förstöra min dag ! Kommer bli en toppen dag !
Ska gå och sätta på mig några kläder. Har precis duschat och käkat frukost. De blev lite yoghurt och ett glas saft. Bloggar mer när jag kommer hem till syrran ;)

Hatar att kolla prislappen !

Varför finns de så mycket snygg man vill ha ? Har hittat sju plagg som jag vill ha ! Tillsammans blir de 11 409 kr. Tycker de e roligare att få saker än att kolla på priset. Digger verkligen inte att dessa kläderna är så dyra!

Shihej!

Hemma nu. Gick hem med Elsa. Sen blev hon hämtad typ direkt när vi kom. Synd, hon skulle till sjukgymnast. Ska plugga lite på engelska glosorna. Kan dem snart tror jag. Lätta. Imorgon ska man sova hos Bianca. Bilder kommer då. En massa får man hoppas på. Blir nog bara jag, Elsa och Bianca. Men vi kommer ha de bra i alla fall. Ska käka subway efter skolan. Sen sticker man till maxi och köper GODIS ! Sååååå gott, och såååååå onyttigt ! Varför kunde inte godis vara lika nyttigt som frukt. Dem kan väl byta plats ?
Nepp nu ska jag få pluggandet över stökat. 24 glosor. Denna veckan har varit den bästa på länge ;)

De skulle egentligen snöat idag, så glad att de inte gör de ;D

Så chill dag. Ska sticka till tand gubbarna snart. Så dem kan få kolla på mina länder. Hoppashoppas att jag inte ska dra ut en tand till. Fast jag ska ju ändå dra ut en massa. Så de spelar ingen roll ;ss Ska i alla fall möta upp magnus vid halv tio sen få man se hur lång tid de tar.
Är fixad och klar. Ska fixa ihop de sista. Sen drar man. Vi hörs när jag kommer hem.

Sömnig tonåring...

Hade tänkt gå och lägga mig snart. Sjukt trött som jag tydligen är alltid nu för tiden. Börjar kvart över tio imorgon. Men slipper gå till skolan. Eller i alla fall i början. Ska till någon speciallist som ska kolla på mina tänder. Så kommer väl vara där ett tag. Harregud ! De är onsdag kväll. Imorgon är de torsdag och sen ska man sova hos Bianca. Shit va kul man kommer ha där! Tyvärr kommer nog inte My vara med och kanske inte Clara i heller. Så de kanske bara blir jag, Bianca och Elsa. Men vi kan ha kul ändå. Inte sant ? Nepp, nu ska mina tandtroll få smaka på tandkräm ! För den här lilla tösen ska hoppa i säng när som. Vi hörs imorgon innan jag sticker till tand snubbarna.
Nanna gott, för de ska jag försöka göra!

Poss.

Så trött... Hade bara kunnat gå in och lägga mig just nu ! Men då vet jag att jag inte kommer kunna sova ;/
Vet iheller inte vad jag ska göra. Har så tråkigt. Så ska sluta skriva.
Ville bara säga att jag e hemma och lever !

Sticker snart.

Ska snart sticka och möta josse. Sen blir de skola. Slutar tio i tre. Ska kolla Harry potter på spanskan. Har ingen aning om vad jag ska göra efter skolan. Vi får se ;)
Men ni får ha de så bra idag.

Grattis sötnosisar ;)

Idag har Bianca och Hannes varit tillsammans i två månader. Så jag passar på att gratulera dem.
Bilder som jag tog på snyggingarna idag.

Osminkad.

Såhär är mina ögonfransar när jag inte har mascara. Varsågod alice.

Ida.

Gud vad jag e trött. Helt sjukt. Deppig också. Fick som en socker kick utan socker innan idag. Ni vet, när man käkar socker blir man hyper sen sjunker de. Precis de fick jag innan idag. Men de konstiga va att jag inte käkat något med socker idag.
Tittade i alla fall teater i skolan idag. Va väl sådär :) Men mycketmycket roligare än att ha lektioner och sluta fyra. Fick sluta halv tre kanske. Sen stack jag, Bianca, Elsa och Hannes till espresso house vid hamen och frågade efter prao plats. Och de fick vi. Är så sur att jag inte fick proa hos Calle-Mange ! Men han ska visst föda barn vid den tiden. Och jag vill helst att han ska vara där. Jaja, jag lär mig själv att fotografera. Så får jag komma och praoa hos honom i sommar istället. SÅ SUR!

Godmorgon.

Tycker verkligen om när ni kommenterar. Har inte svarat på så många som jag kunde gjort. Men så är de.

Alice! om Super söta bilder på mig och Clara!:
älskar verkligen dina ögon cassie!

kan du ta någon närbild på dina ögon med och utan mascara nån dag!

tack på förhand!
:)

Svar: Tack så mycket.
Det är självklart att jag kan lägga ut en bild på mina ögon utan mascara ;) Kommer så fort bilden är färdig.

Idag blir de i alla fall teater. Eller först bild och träslöjd. Sen teater. Efter skolan ska jag och bianca fixa prao plats. Sen sticker vi till väla. Ska handla en present. Säger där emot inte vem de är till ;)
Men ni får ha de så bra. Ska sticka nu. pusspuss.

Super söta bilder på mig och Clara!

Detta hade jag och Clara på mig igår. Checka bilderna!








Melodifestivalen 2011.

Kollade ni på melodifestivalen igår ??
De gjorde i alla fall jag.. Kul, nu ska vi skicka saade till tyskland som ska reprecentera sverig. SÅÅÅ pinsamt ! Låten sög. Hur kunde han vinna ;s
Jag tyckte att nicke borg eller danny skulle vinna. Sara Varga var skit bra, men ingen som skulle gått vidare. Den hade inte passat om man skulle översatt de.


God dag fredag.

Eller lite sen. Eller vad tycker ni ? ;)
Cp trött. Vet inte riktigt var jag ska ta vägen. För just nu sitter jag i köket och funderar på att borsta tänderna och tvätta huvudet. Får vänta lite. Har varit en vanlig fredag. Fast vi hade spanska prov. Gick väl bra. Har tränat som en gris! Efter skolan gick jag och Elsa och träffade Julia. Vi skulle snacka om den andra april då vi ska fira några fjortonåringar. Men de får ni veta mer om när den tiden kommer. Imorgon sticker man till Halmstad. Ska träffa några där. Kommer nog bli en hel del bilder.
Vet ni vad jag har funderat på ? Att göra något kul av min blogg ! Men har inte en jäkla aning.. Om ni funderar på något ni vill veta mer om, eller lära er om mig. Så är de bara att säga till. Känner att bloggen är ganska tråkig. Säg bara till, jag bits inte ;)

I alla fall, nu ikväll så badade alla badtunna utom jag ;'( Snacka om att man blev avundsjuk !! Fick sitta och titta på, frös som in i! Längtar tills jag får ligga där och njuta. Negativt med navelpiercing + en annan sak - att vara tjej.
Kolla så underbart ! Vill bara hoppa i vår badtunna just nu ;(

HAATAR SVERIGE MER ÄN NÅGOT ANNAT !!

kul att kolla ut genom fönstret och se att de snöar. Nu har de slutat. Regnar bara nu. Men ändå. Man blir så deppig. Varför bor man inte i ett land som de aldrig är dåligt väder. Fast de hade inte varit roligt de iheller. För då längtar man inte tills de blir bra väder. Vädret gör mer än vad man tror. Hade faktiskt velat vara bäbis. Då behöver man inte tänka så mycket. De jag egentligen vill komma till är att just nu bytar jag om. Sticker snart. Har ingen lust att gå ut och sedan komma till skolan. Så trött. Varför sover man aldrig bra längre ??!
Hejdå..


Pluggpluggplugg -.-

Plugg dag. Har inte gjort speciellt mycket idag. Men ska plugga mer nu. Och snacka med Clara. Sen ska jag nassa dudde ! Här är i alla fall min bild uppgifts bild. Blev riktigt nöjd med den. Men ni får ha den super bra!

Vaken, fixad & klar.

Eller nästan klar. Ska bara borsta tänderna. Sen sticker jag tjugo i. Har bild, hk, musik, svenska och idrott. Men slutar fyra ;ss Ych!

Nästa station, sängborg ;)

Godnatt. Eller kanske inte riktigt. Ska snacka lite med pappa om den andra april. Ligga och smsa i sängen och lyssna lite på musik. Sen ska jag nog somna. Men vi ses imorgon. Ni får ha en bra kväll så hörs vi.

Bilden säger också godnatt ;)

Food-Tina !

Haha, idag gjorde vi ju engelska filmen. Det min del blev bara färdig. Men vi ska göra klart resten i veckan. Jag är i alla fall mat Tina, eller Food-Tina som de är på engelska. Jag Tina - fick göra kladd kaka. Fast den blev skit rinnig!

Sen var de bara en vanlig dag. Efter skolan tog jag, Bianca, Elsa, My, Emilie och Julia lite bilder.

Godmorgon !

Hejsan, hoppas ni sovit gott. För jag har faktiskt sovit skit bra om man jämför från förra veckan. Är bara lite trött just nu. Sitter hemma hos Bianca. Vi ska spela in engelska filmen som vi sedan ska skicka till grekland. Nu väntar jag och Bianca på att Mallak och Elsa ska komma  så vi kan börja filma. Men vi hörs mer när jag kommer hem.

" Min låtsas fru "

Jag kollade ju bio igår. Då såg jag och Julia " Min låtsas fru ". Tyckte den var riktigt, riktigt bra. Har liksom inte skrattat så mycket åt en film som jag gjorde igår. Den humorn dem hade i filmen, de är verkligen min humor (y) Gillar huvudinnehavarens humor. Kommer inte ihåg vad han heter men har i alla fall sett många filmer med honom. Diggar honom verkligen. Mitt tips på en bra film i alla fall ;)


Black and White.

Kolla vad jag har haft i huvudet innan idag ;) Vad gör man inte för bra betyg ? Haha, ne men blev faktiskt riktigt, riktigt nöjd med bilden som är redigerad.

Det är där emot inte denna bilden som jag ska använda ;) Men en liknande.

Jag älskar väla ;D

Var ju hos Julia och sov där inatt. Vi hade sjukt mysigt. Först kom jag hem till henne. Så satt vi och snackade i typ två timmar om allt möjligt. Sen åkte vi till stan och kollade bio. " min låtsas fru ". Sen hem till henne igen. Satt lite vid datan och så. Satt och snackade och kollade två skräckfilmer. Men jag höll typ på att somna ;$ vid tre somnade vi i alla fall.
Vaknade vid halv tio tror jag. Sen kom mamma och hämtade mig elva. Så stack vi till väla. Fick ett par vår skor, byxor och ett linne. Fick också medicin och dator sladd, men de va ganska tråkigt ;) Hämtade Clara och sen satt man ute på ute platsen och solade ! Blir så glad av att solen är framme. Våren närmar sig. Det betyder också att jag blir gladare !! ;D Vid fyra åkte vi till mormor och åt. Skit gott. Har varit hemma nu ett tag. Har blivit klar med min bild uppgift (y) Blir nästan lite rädd och chockad när jag ser bilden ;) Men den får ni vänta med att se till på tisdag. Vill inte visa något i förväg för dem i min klass ;)

Hemma igen.

Hallojsan alla fina apor ;)
Har varit en sväng i stan. Inte speciellt kul att gå i stan med pappa eftersom han bara vill därifrån. Så fick inte gå runt och kolla i några affärer. Han skulle bara lämna in ett par skor som hade gått sönder. Sen gick vi och köpte koksalt som jag använder för att tvätta navlen. Drop-it, jag rekommenderar att använda de som rengöring. Fick ett packet med 8 st av Alexandra för hon glömde de hemma hos oss. Tackar för de. Sen gick vi till hamnen. Där fick jag ett par bilder som blev bra. Men jag kan tyvärr inte visa mer än en bild. För någon av dem andra ska jag nog ha till min bilduppgift. Ska ta två andra bilder till. Detta ska vara inlämnat på tisdag. Men hade tänkt bli klar med en av de andra bilderna på söndag. Behöver Claras hjälp. I alla fall. Efter de gick vi till espresso house vid hamnen. Så myigt. Tog en frapino. De va längesen. Nu är jag i alla fall hemma. Ska packa ihop mina saker så jag kan lämna dem till mamma. Sen kör pappa mig till Julia.
Har ni sett havet i stan förresten ? ;)

Nästa...

Shit vad tidigt jag vaknade idag ;// Så ska hoppa in i duschen så man är lite fräsh till ikväll. Ska ner i stan med pappa. Får se om man får något. Sen kanske vi ska till ikea eller väla. Sen sticker man till Julia vid fyra tiden. Men nu ska jag i alla fall duscha.

Hjärter, Ruter, Spader & Klöver.

Skolan idag har varit super mysig. Vanliga lektioner, och ensamble. Kort dag. Efter skolan städade jag toaletterna. En veckas mentors städ avklarad. Ska nog stå i maten nästa vecka. Häldre maten än disken. Stack till pishan och kolla runder lite med Bianca, Julia, Elsa och Hannes. Sen stacka jag. Har hyrt film till ikväll och till imorgon. Ska ha mys kväll med pappa. Sen imorgon ska jag först kolla bio med Julia Wall. Världens sötaste tjej. Och sen ska vi kolla skräckfilmer hemma hos henne. Ska sova där också. Kommer bli hur mysigt som helst. Nu ska jag i alla fall spela kort med pappa.
Saknar sälen. Saknar att åka skidor. Längtar till nästa år. För då är man i backen igen (y)

Sånt är livet ;/

Är inte på topp för att blogga just nu. Men gör de ändån. Skolan, slutade med idrott så jag fick ta mig tillbaka till skolan för att moppa. Och då var de skit smutsigt på golvet. För dem andra hade städat på lunchen. Så egentligen skulle jag moppa och dammsuga ! Så elakt. Men Kristina - min mentor - dammsugade (y) Sen satt jag i skolan ett litet tag. Hängde med Josse och Hannes till biblioteket och sen stack man hem. Har städat lite och nu är farmor och farfar här. Ska köra igenom engelska glosorna. Sen ska jag gå in och lägga mig.

Diggar att de redan e Torsdag

Gomorgon på er ;)
Sitter här vaken vid datan tio i åtta och börjar kvart över tio. Har precis duschat och väntar bara tills håret ska torka. Sen ska man ta på sig, piffa till ansiktet och käka lite yoghurt med hallon. Vet inte riktigt när jag ska börja. Ska i alla fall sitta vid datan ett tag till. Har inte mycket mer att säga.

Man lever kanske bara en gång.. Vete ni de? ;)

Asso jag hatar verkligen godis. SÅÅÅÅÅÅ gott. För gott !! Är så sugen på godis, de e skit jobbig. Men på fredag, ska jag och bianca stor handla gottis ;) Idag är de i alla fall onsdag, och herregud ! de e torsdag imorgon ! Tiden går föööörrrr fort. Men de är bra. SNART SOMMAR ! Yesss. Blir nästan sprallig av att bara tänka på det. Idag har det varit en skit rolig dag. På SO:n så skrev jag en fjollig berättelse. Är nästan värd att åka ut på bloggen. Den handlar om Perarnerompställe. Så fjantiga, men vi är vi. Och det är vi stolta för! Efter skolan stack vi ut och åt thai/suchi buffe. Och ni som läser min blogg, vet att jag ÄLSKAR sushi. Bästa som finns! Sen stack vi tillbaka till skolan. Klockan var då vid sex tiden. Satt på skolan och käkade kladdkaks muffins som hade blivit missbildade. Nior skulle sälja de till föräldrarna. De var då föräldrarmöte. Sen stack jag hem med mamma och pappa. Har fått en ny foundation (y) Har pluggat på engelska glosorna till på fredag. Så dem kan man. Har bara spanska till nästa fredag. Usch, det är ju skit mycket som man ska kunna ;ss

Mat lagning ;D

Jag älskar att laga mat ! Super duper kul. Så därför ska jag gå ut och hjälpa pappa med maten. Idag blir det kött, pasta och en super god sås till de ;)

Taggar soffan !!

Skolan började inte riktigt på topp. För sov mig en timme. Skulle gå upp halv sju. Men det blev halv åtta. DUM DUMMA MOBIL !! men kom såklart inte försent. Började med bild. Och vi ska vara färdiga med vårt " fotograferings project " på tisdag nästa vecka. Och jag är inte färdig ;s MEN ! Nu precis - typ - kom jag på hur bilden ska se ut. Kommer bli sjukt tufft om det fungerar. Så nästa vecka får ni se hur den blir. Sen hade vi hemkunskap. Jag och my fick göra hamburgare och pommes frites. Blev helt ok. Vi hade gjort för mycket krydda till burgaren. Aja ;)
Lunch, då fick jag moppa en hel våning ;s Musik skulle vi stå och redovisa om en artist. Rihanna skulle jag redovisa om. Då duktig man va (y) Sen bara tråkigt. Har varit och handlat med pappa. Och ikväll blir det mys vid tv.n (y) GILLAS. Så tjock jag känner mig. Men man ska faktiskt njuta av livet ;)

RSS 2.0