Nattis.

Jag är faktiskt skit trött. Så jag hade tänkt dra min feta röv in på toa och sedan vidare till sängen ;)
Imorgon är det skola igen. Från 08.30 - 16.00. Så tror jag behöver lite mer sömn inatt än vad jag fick igår.
Jag tycker att Julia Wall ska stå för min bild eftersom hon är extremt söt! Så avundsjuk ! :)
Om ni vill kolla hennes super fina blogg, klicka på bilden.

Hemma hos pappa nu!

Usch!!! Fy fan vad kallt här är hemma. Blir ju typ en isbit ;ss Trött är jag också. Fast ska vara lite tjock ikväll och käka kebab ;D Gottis. Så det kommer pappa hem med senare. Någon gång får man ju slå till. Ska också kolla halv åtta hos mig och annorlunda familjen. Jag tycker faktiskt det är roligt att kolla sånt ;) hehe. Nu ska jag bara chilla i soffan tills pappa kommer hem.

Tralle lalle la :D

Första skoldagen avklarad. Bara några veckor till, till nästa lov...
Nä, men det har faktiskt varit roligt idag. Hade på mig min nya odd molly jag fick hem förra onsdan. Köpt själv ;D (y)
På onsdag så ska man ut och äta med Bianca och Elsa! Sushi och thai mats buffe (y) Like ! Har lite läxor som måste göras. Så får väl ta tag i det när jag kommer hem till pappa. 5 min så är pappa här. Så ska vi iväg och handla mat. O shit! Jag kom precis på att de är måndag. Så härligt ;D

-Hajhaj.

Söndag idag...
Inte bra. Det är skola imorgon. Är inte alls sugen på att sitta och lyssna på en lärare. Usch säger jag bara, usch. Men som vanligt ska det bli kul att träffa alla.
Hade jättemysigt med Bianca igår/idag. Kollade en massa filmer nu resten av söndan. Ska gå ner och göra lite te och sen kolla wallander (y) Men vi hörs mer imorgon.

Va bara tvungen !!

Jag är på G igen ;) Bloggen är min. hahah!
Ne, men kolla så kul vi har de !! Puss på oss. Verkligen !!

Sushi kväll !

Hallojsan. Har varit bäst på att blogga. JAG VET !! Men det bryr jag mig faktiskt inte om. Inte ett skit ;) Har ju inte hänt något som jag tycker jag ska blogga om så de så! Idag har jag och Clara passat Kasper. Gjorde hemma gjord sushi. Svin gött ! Kolla så fint vi har gjort det ?!
Just nu är Bianca här (y) Ska ha världens roligaste kväll. Får hoppas på de ;)

Shhhhuoooooo brreeee !!

Ett snart, Tommen opp. Igår va ju Sannndris här (y) Vi hade skit kul. Kolla film och snackade. Vi decka vid sex kanske. Vaknade halv tolv av att mamma ringde. Skit samma. Nu är jag vaken och har hela jävla dan framför mig ;)
Vete fan inte vad jag ska göra. Men får väl komma på något kul att göra med Clara (y)
Göttans! Ååååh, jag vill färga håret! Jag vill va platina. Stööörrr mig som in i. Tror jag får ta ett snacka med mamma om de (y). Tror håret behöver en make over ;D

Ser liksom inte helt borta ut nä !!

En kort utfyllning.

Hello. Sitter här i slapp kläder och snart kommer Sandra. Hon ska nassa här med mig och clara (y)
Ska nog fixa mig litet innan hon kommer. Ska sticka iväg och fixa lite dricka och diggi kex till mig ;$ har börjat knarka kexen. Sitter just nu och lyssnar på hoffmaestro. Älskar dem! Ska också upp och fixa lite filmer till ikväll. Så vi hörs.
Pöss.

" Fotokväll " Golligt !

Jag och clara hade inte mycket att göra. Så vi fota oss lite så sött igår ;)

Så, nu ska jag in och duscha (y)

Livet är mitt och ingen annans ! ;D

Här är bilderna från igår. Gilla ! ;)

Med josse.

Just nu är jag med Josse och Clara. Tar riktigt snygga bilder (y) Ni ska få se alla sen ;)

Clara är bäst, bara så alla vet ! (y)

Hallo era fisar. Måndag idag ja. Ska snart sticka och träffa josse. Var ett tag sen man träffade henne. Så vi får se om man tar några bilder idag ;)
Min soper golliga outfit. Har min ed hardy linne. Älskar de. Super skönt !

Skit sexiga bilder (y)

Gårdagen.

Här kommer lite bilder sen igår.

Bianca sovis (y)

Hallo. Vet ni vad ? Jag hade det super mysigt igår. När jag kom till Bianca låg vi och snackade. Jag, Bianca och Saffi. Sen stack vi till maxi. Jag skulle skjutsa Bianca på en cykel. Och jag kan knappt cykla ;$ Så jag trillade och skrapa upp mitt knä. Men det får mig bara att tänka på sommaren. I alla fall på maxi, så köpte vi oss feta. Fem stora energi drickor och en liten. En cp stor godis påse, en läsk och nötter. (y) Jag käka godis för första gången på ett år och nästan en månad igår/idag. Så besviken ;) Men det var faktiskt gott, men mer godis för mig blir det inte på ett tag. Så gott va det inte. "Säger vi". När vi kom hem. Så kom Clara och Hannes. Vi låg och snacka i soffan, super mysigt hade vi det. Sen kollade vi film. Dålig skräckfilm. Sen fick vi för oss, eller Clara och Saffi fick för sig att gå ut. Så det gjorde vi. Vi gick ner till råå hamn. Skit mysigt de med (y) Gick hem och sen var man typ död. Sov inte. Men nästan. Så har inte sovit sen tio på morgonen i lördag ;ss Eller oj. Jo, jag somnade i soffan här hemma. Obs.
Nu ska jag ligga i soffan och kolla solsidan kl åtta. Solsidan likes me! Ska kolla wallander också tror jag. Kul med deckare. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon.

Soper gollig bild på mig, Bianca och Saffi, innan vi skulle till maxi (y)

Kolla vad man kommer hem till !

Just nu har jag kommit in från att ha hämtat en blöja hos grannen för jag har skitit på mig ;$$ haha, nej kanske inte ;) Har min kusin på besök och dem hade ingen blöja med sig så jag fick springa till grannen. Asso shit vad jag är varm just nu ! Mitt klimat ändras till skit kallt hos pappa. Och stek hett hos mamma. Bara jag inte blir förkyld så. Ska fixa filmerna till ikväll. Packa det sista. Och fixa mig lite smått. Sen sticker jag till Bianca.
Helt oväntat har mamma köpt två linnen till mig. Skit snygga, eller vad tycker ni ?

Gott mos, tycker jag (y)
Nu ska jag göra lite nytta och bli färdig för att sticka. Puss på er så länge.

Lördag, göttans!

Härliga lördag står framför mig. Sticker till Bianca vid två tiden kanske. Just nu har jag fixat i ordning alla mina gerjer som vi ska lämna hos mamma innan. Kommer bli en toppen kväll i alla fall. Hannes och Clara ska också komma till Bianca, tommen opp. Hehe, ja vi får se vad vi hittar på för något roligt. Måste i alla fall få tag på Bianca först innan jag sticker. Jag får se om jag får blogga från Biancas dator när jag är där. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske läsa lite bloggar. Ja, det får nog bli så.

Det är för fan lov nu ;D

LOVLOVLOV!!!! DAMPDAMPDAMP!!!!
Ne, skoja. Men det är ju lov! Roligt. Ingen skola på nio dagar ;D Tråkigt att Elsa är i sälen hela veckan så man kommer inte träffa henne ;// Ska i alla fall träffa Bianca och några till får man ju hoppas.
Nej, nu snackar vi om idag. Egentligen har vi inte gjort så mycket men ändån har vi gjort en massa. Dagen började med svenska. Sen hade vi rast och då skulle vi göra en pyramid av människor ? knasiga vi e. Hade engelska och matte. Sen var det lunch. Skulle egentligen gå till ps2 för att ha ensamble själva eftersom Petter va sjuk. Men vi struntade i det och gick runt och fota oss i parken. Elsa jag kommer verkligen sakna din SUPER DUPER gulliga egopix;D Till sist spanska. Efter skolan gick jag och Clara ut och åt sushi. Gott som vanligt. Laxen var extra god idag (y) Nu är jag i alla fall hemma. Ska vara färdig för att sticka kl sex. inte många minuter till ;s Jag och pappa ska äta hos Petter och Chalotte. Så ska vi snacka om i sommar. Dem ska nog hänga med oss på vår bil resa ner i europa. Roligare att vara fler tycker jag (y) I så fall blir vi kanske åtta stycken istället för två. Tommen opp.
Här kommer i alla fall bilderna från idag.
Sen blev det sushi (y)
Förlåt för alla bilder. Hoppas det inte gör något. Men kunde bara inte välja ut ;)

Halv åtta hos mig & lasagne

Sitter nu här och käkar lasagne och kollar halv åtta hos mig. Tycker det är skit kul att titta när andra lagar mat. Som sveriges mäster kok. Hur kul som helst. Det är kul att se hur dem har det hemma hos sig, i halv åtta hos mig. Som igår. JISES, clown hall och disco toa. Haha, kul att någon har de så i alla fall. Kul att se hur andra lagar mat. Annars ser man ju bara sina föräldrar och när man hjälper till.

Naveln.

Så här blev det (y)

Shit vad tiden gått snabbt !! ;o

Klockan är ju snart fem!
Har ju gjort tre prov idag. Började med seminare i so. Det gick super duper bra. Fast det gör det ju alltid ;) Sen efter skolan så gjorde jag no provet. Svarade på allt och det kändes hyfsat bra. Det var på en fråga som inte kändes så bra. Efter det så gjorde jag HK provet ;s Not good. Svarade inte på två eller tre frågor av 20 något. Men nu är det gjort och känner mig nöjd. Ikväll ska jag träna på engelskan och spanskan. Är hemma själv till sent (y) Mysigt. Gillar att sitta i mörker här hemma och bara tänka på sig själv. Sen ska jag nog värma en bli lasagne från igår. Eftersom pappa kommer hem sent så får man fixa sånt själv. Ska fortsätta och lyssna på rixfm och läsa kissies blogg ;)

Gomåns ;)

Snart skola -.- Sticker om 50 min typ och har inte fixat mig något ;o Så ska nog göra det nu. Kort dag 10.15 - 14.00. Men sen ska jag tillbaka till skolan vänta i en timme och sen göra min prov. Så kommer vara hemma efter fyra tror jag. Men det kommer bli en mysig kväll. Ska träna på spanskan till imorgon och sen ska jag bara sitta och mysa i soffan. Två skoldagar kvar, sen är det LOV. Vem längtar ? Jag gör det i alla fall.
Ni får i alla fall ha det bra idag. puss

Natti natt för Cassie..

Nu tror jag det är dags för mig att hoppa i kojs. Är super duper trött. Men imorgon blir det sov morgon. Börjar 10.15 och behöver inte duscha för det gjorde jag för en timme sen typ. Tvättade navlen också (y) Imorgon har jag tre prov som ska göras. Kan allt. Har varit duktig och tränat på allt. Så då får vi bara hoppas på det bästa. Men för att göra bra ifrån sig så måste man sova lite. Nu dem senaste dagarna har jag bara känt att jag inte vill vakna upp, utan bara ligga i sängen och sova resten av livet för det är så avkopplande. Men hur kul är det på en skala ? Skit tråkigt. Så det är inget att satsa på. I helgen ska jag slagga hos syster Bianca. Kommer som vanlig bli hur mysigt som helst !
Diggar min sovtröja jag fick av Claras pappa. Han är ju bamse och jag gillar bamse tröjor. Skit goschiga att sova i ! Eller gå runder i över huvud taget.

Hallå på er.

Jag vet att jag varit dålig på att blogga. Men ska bättre mig lite. Har liksom inte haft tid, ork eller lust. Har inte haft något vettigt att skriva om och då är det inte lönt tycker inte jag i alla fall ;)
Men jag pierca ju mig i söndags. Är riktigt nöjd.
Till Julia Wall som undra : Det gjorde inte ont när man gjorde det. Tången kändes knappt, hålet kändes som ett litet stick, när han satte in piercingen så kändes det inget. Men som sagt det är från person till person. Man uppfattar smärta på olika sätt.
I veckan har jag varit i skolan och pluggat. Så har inte hänt något kul. Idag fick jag gå hem från skolan för jag hade så sjukt ont i huvudet ;s Men ska till skolan imorgon. Har två prov - No och HK - och seminarie - romarna. Fast tror allt kommer gå bra. Ska köra igenom allt med pappa ikväll så jag kan få de mesta rätt. Fick veta mitt matte prov i måndags!! Ett fel -.- Tråkiga slärv fel! SUR. Inte imorgon ne.
Har också fixat Claras header och design. Om ni vill kolla in det så klick på hennes nya header nedan.

Drömmer jag eller ? ;)

Nu har jag kommit hem från väla. Och gissa vad jag gjorde där ? ;)
Jo jag har piercat navlen (y) Jag tyckte faktiskt inte det gjorde ont. Först tvättade han navlen, sen ritade han prickar på navlen. Sen fick jag lägga mig på en brits. Så Började han med att sätta en tång på navlen. Gjorde inte ont, sen sa han att det kommer sticka till lite. Och det gjorde det. Men det var inte värre än ett hål i örat. Sen när han gjort hålet så skulle han sätta på piercingen. Det kändes inget. Men det är nog bättre att tro att det gör ondare än det gör. För som jag har hört så gjorde det skit ont på dem. Men tror det är från person till person. Nu är jag skit lycklig. Men det är lite ovant att ha någon i navlen. Får ta av plåstret om fyra timmar typ.

Så här ser mitt typ ut. Ljus rosa och skit snyggt ;)

GÄSTBLOGGAREN CLARA ENGSTRÖM!

Har sett att Cassie inte bloggat på ett tag så jag tänkte va snäll och göra ett inlägget åt henne. Har inte så mycket mer att skriva från mig men hon gör säkert något inlägg idag. De tror jag iallfall ;)

Ni kan även kolla in min blogg, då trycker ni på Clara Engström under denna raden.

/ Clara Engström
  


Nu ska jag snarka !

Uych!! nu har jag ont i huvudet, varm som en gås. Tror nog kroppen säger god natt till mig. Fixa tänderna och huvudet, sen hoppar man i bingen.
Super underbar dag, hoppas det bara fortsätter! Poss&hej.

Buddha tjejerna !

Vi va ju på big buddha och åt. Så hade Julia med sin kamera(y) så jag hade tänkt visa hur roligt vi hade de ;)

Är vi inte bara för golliga ? ;)

HOME ;D

Jag är hemma igen :D
Eller det har jag varit sen igår ;) Kom hem vid typ den här tiden. Ska mysa med film och sånt grajs ikväll.
Idag blev det plugg, sen väla. Har fått en jeans jacka - kommer kanske bild - sen köpte jag en chai te burk ( har redan käkat upp den andra i sälen ;$$ not good!! ). Sen har vi bokat in tid för navelpiercing på söndag. Så på söndag har jag hål i naveln (y) Love it! Glad som in i. Sen handlade jag med mamma och Clara. Sen åkte jag och Clara ner till big buddha. Käkade buffé med Bianca, Elsa, My, Emilie, Julia, Josse och Ebba. Hade det super trevligt. Vi satt inne på buddha i typ 3-4 timmar ;$$ Sen satt man på knudan ett litet tag, såg en massa snyggingar ;) Sen tog man tåget med en bajsig Clara. Och så var vi tillbaka till filmen.


POSS (L)

Snö skoter.

Hehe, idag har jag gjort en sak som jag lovat mig att göra någon gång i livet. Men har inte riktigt utfört det. Idag har vi i alla fall åkt snö skoter. Och jag har lovat mig att någon gång ska jag köra en snö skoter. Tyvärr fick jag bara åka snö skoter. Men det kommer väl ;)
Det var i alla fall hur härligt som hälst att sitta bakom Magnus och bara titta ut över de snöiga landskapet. Vinden mot kroppen och skotern som hoppade runder. Det var så härligt. I alla fall den lilla stunden som jag fick sitta där. Resten av tiden fick jag sitta i en liten bur. Inte alls skönt -.-


Man kan ju inte gnälla på vädret här uppe ;)

Det är ju bara för härligt med skid semester. Jag tycker vi har haft tur med vädret, fast det blåser ganska mycket. Men sån är livet.

Trillade två gånger idag ;$$ andra gången skrek några killar uppe från sittliften " hur går det där nere " Haha, så duktig man kan vara ;)
Jag tycker faktiskt det är lättare att ha med kameran än vad jag trodde. Men igår fick jag panik. Väskan fastnade i ankarliften. Så fick jag inte av den. Så hängde jag bara där medans den var mycket starkare än mig. Tillslut fick jag av den. Och Clara stod där bakom mig och flabbade åt mig! Värsta äventyret. Fastnade idag också men det gick lite bättre ;)

Is Chai, vad skulle jag göra utan dig?

Jag älskar verkligen is chai, har blivit som en dråg ;$ Pinsamt!

Första dan i sälen.

Så härligt det är att åka skidor. Men man ser ju för jävlig ut. Köttbulle liknar man ju ;)

Kolla läget här i sälen ;)

Va ute och kollade lite kläder. Hittade en jättegullig odd molly kofta. Får se om jag köper den eller inte ;)


Sälen (y)

Så nu har vi kommit till sälen! Så här ska vi bo nu från söndag till torsdag.

Gulle pluttar ;)

Så snygg min syster är ;)

Hallo, jag gillar faktiskt att gå upp tidigt!!
Eller inte... Så, nu är jag vaken. Ska ta på mig snart och packa iordning kameran. Sen sticker vi typ. Har en åtta timmars bilresa framför oss. Så jävla tråååkigt! Men när jag är där uppe kommer jag att kunna blogga för min mormor hon ska ta med sin lilla data med internet *tummen upp* (y)
Ska sluta snacka och göra något här hemma...

HAHA..

Så roligt man kan ha med sig själv. Men nu är jag skit trött. Tror nästa blir sängen. Har suttit och spelat sims nu ett tag. Hehe, var faktiskt ganska kul. Har gjort klart hennes hus. Så fult! Orkar absolut inte gå in och borsta tänderna och tvätta ansiktet. Men det får jag väl göra ändån ;ss Imorgon ska jag handla och packa till på söndag. Och som jag brukar så ska jag nog kolla lite kläder på internet nu här mitt i natten. Mycket roligare.

The Sims 2 ;$

Hehe, blev helt plötsligt sugen på att spela the sims. Så jag installerade spelat och nu har jag hittat lite fusk och ska börja spela det. Kommer ihåg hur roligt jag tyckte det var när jag var yngre. Och tror även det är roligt nu också. Ne, nu ska jag fixa något att dricka och sen ska jag börja spela (y)

Kossa!

Lång helg !! Sälen på söndag. Men just nu har jag ont i hela kroppen. Tror jag har träningsverk ;$ Asso allvarlig, det e cp jobbit. Så fort man rör sig gör det ont. Not good ! Håller just nu på att föra över bilder till min hårddisk. Skönt att bli av med en seg dator. Och så har jag plats för en massa annat. Skit trött, höll nästan på att somna på spanskan, pinsamt... Eller ögonen korsade sig. Det e sjukt jobbigt att lyssna på svensk kärleks rapp. Fast jag kan inte hålla mig borta. Så härligt men samtidigt mår man piss av det. Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. Vill shoppa. Har pengar där uppe som jag egentligen skulle köpa ett objektiv för. Men det går inte bra. Får nog skit i det. Man behöver inte ha det värsta för att vara bra fotograf. Det är hur man fotograferar.

Läskig bild ;)

Fy vad ont jag har i ryggen just nu ;s Ska nassa snart. Men först ska jag läsa kissies blogg. Sen lyssna på musik i öronen tills jag somnar. Mina tossingar fryser häcken av sig!
Imorgon FREDAG!! Gött snack. Ska sova hos Bianca och sen på Söndag sticker jag ju. Så snart blir det ett litet blogg stopp. Tråkigt men jag kommer ju tillbaka.
Puss på er i alla fall. Nu ska jag fixa min saker på datan.

Plugg...

Ha, jag är ju nästan klar med allt! Känner mig duktig. Hade tänkt göra ett kapitel till i romarna. Har gjort alla annat. Jag kommer ju vara borta nästa vecka och då kommer jag missa en massa i skolan. Så jag tar igen det nu. Inte bara idag men har hunnit med en del idag. Kommer också missa två prov som kommer göras v.7 på läxhjälpen. Inte kul, för då får jag sitta och inte göra något i en timme för att sedan göra två prov. Hk och no ;s Gillas inte.

Skolans kortaste dag.

Hemma igen. Känner mig riktigt äcklig just nu ;s Ska hoppa in i duschen dirr. För vi hade badminton och då blev jag riktigt svettig! haha, pinsamt! Men vi hade någon sån tävling. Gissa vem som förlorade ? Jo, jag -.- Jag är ju proffs på idrott. Men jag ska hoppa in i duschen nu i alla fall. Sen blir det en MASSA plugg. Hela kvällen är full bokad. TRÅKIGT.

No drar jag.

Kolla in tjejerna. Så jävla härliga. Kommer ihåg denna dagen. Första snön föll från himlen denna julen. Först bakade jag med Clara och Elsa. Sen stack jag och Elsa till SF bio och mötte Bianca. Så kollade vi paranormal activity på bio (y)

Trust your instinct...

Gomåns!
Nu är jag vaken, eller har varit det ni i 40 min. Har duschat och druckit lite is chai och vanilj yoghurt. Nu vill jag bara att håret ska torka, ta på mig och sminka mig. Så är jag färdig för skolan. Idag har jag bara tre lektioner. Hade tänkt att plugga en massa idag. Börja på romarna, köra igenom engelskan och spanskan. Samt träna på matte och no provet. Matten kan jag allt men eftersom vi har prov imorgon och jag satsar på alla rätt så är det nog bäst att köra igenom så man verkligen har koll på allt. Efter fredag - alltså imorgon - så har jag lång helg till nästa fredag. Sticker ju med Clara och familjen till sälen. Samt att min mormor och hennes sambo ska med. Är lite rädd för min mormor. Hon ska åka skidor i en mintgrön  overall ;s PINSAMT, jag känner inte min mormor. Men ska se om jag får bild på henne i det. Men känner mig inte taggad. Jag är inte sugen på snö och sen kommer man upp till snö och kyla. Inte bra de. Men fast jag inte är taggad nu så kommer jag nog bli det när jag väl står i backen.
Vet allvarligt inte vad jag ska göra just nu. Fryser i alla fall som en gris. Jobbigt läge. Gåsa hud ;)

Hello ;)

Gossig dag. Försov mig till halv åtta. Eller jag tror jag glömde ställa klockan för jag somnade till musiken i mina öron. Tur att pappa finns så man kan bli väckt. Stack till skolan. Dagen gick fort. Efter skolan stack jag, Elsa och Josse till stan. Elsa stack efter en liten stund. Men jag och Josse gick och kolla efter en mobilväska till henne. Sen Fikade vi lite på espresso house. Is Chai love me! Nu sitter jag här hemma hos josse och snackar, lyssnar på musik. Just nu äter hon, så jag han slänga in ett litet inlägg ;)
En super gullig bild på min Josse ;)

Varför sover man ? För att få ett kortare liv...

Så tråkigt läge. Jag är så trött. Tror jag ska gå in och lägga mig i sängen och stoppa in lurar med musik i öronen. Så jag får somna till det. Jobbigt att ögonen bara vill korsa sig framför mig ;s
Asso egentligen va detta ett sjukt onödigt inlägg.
Godnatt...

Tisdagar är så extremt långa.

Inte för att dem är tråkiga men dem är så långa. Ibland känns det som om dem aldrig ska ta sluta ;o
Har haft bild, HK, musik, svenska och idrott. Efter skolan stack jag och Bianca och tog bussen. Sen hoppade hon av så fortsatte jag till pappas jobb. Hämtade mina saker hos mamma och sen handlade vi. Ska kolla tv och lata mig ikväll. Skönt ! Hade seminarie idag och det gick skit bra. Kunde allt, så blev godkänd.
Sticker ju snart till sälen. Är inte sugen på snö! Kallt och tråkigt. Jag vill ha värme inte mer kyla ?! Men det kommer väl bli kul när man väl är där.
Bianca har ju fyllt år idag så tog jag med kameran.
Jag och min Elski !
Grattis Bianca !!
Haha, så sur man ser ut!

Ett år sen..

jag åt godis. Så Då har ett år till gått ;o Tiden går extremt fort. Tänk så mycker man gjort sen 1 februari 2010 - 1 februari 2011. Hade inte precis tänkt börja äta godis igen. För jag känner inget behov. Sen vill jag inte börja för då kanske man får ett beroende. Det vill jag inte ha. Jag behöver inte godis. Men istället för att lägga till så tar jag bort en sak till. Jag ska se om jag klarar att inte äta kakor på ett år. Samtidigt som jag inte äter godis. Tråkigt ämne.. Jag ska i alla fall till skolan. Ska dricka upp mitt te och sen ska jag leta upp ett par strupor. Sticker tjugo i åtta.

Idag fyller Bianca år, så vi ska fira henne lite.

See you!

RSS 2.0