Kärlek är livet. Utan livet ingen kärlek.

Kärlek är en lycklig tanke. De här är min mamma och hennes man. Att se deras kärlek värmer i hjärtat. Om jag hade fått välja så hade aldrig velat bli vuxen. Vilket liv dem verkar ha ? Jobbar och sliter för att få pengar till mat och kläder till oss. Jobba, jobba, jobba, komma hem, äta maten dem tjänat ihop, kolla tv, sova. Dag ut och dag in. Längta efter helgen, vila. Jobba, tjäna pengar, äta, sova. Gång på gång på gång. Om man jämför de med en tonårings dag hade jag varit barn för alltid. Men barn har inte alltid de så lätt. Vi är små även om vi inte tror det. Jag tror jag är en stor flicka som alltid vet bäst själv, tror verkligen inte att jag är så liten som jag egentligen är. Ibland behöver man inte vara den som är så stor. Utan krypa ihop och vara den där lilla barnet. Lycka är det alla söker. Vem vill inte ha lycka. Vem vill inte känna att allt är perfekt. Inget är perfekt. Ingen är perfekt. Vare sig man lurar i sig det så är det verkligen inte så. Tragiskt nog inte..

Frågan är större än svaret !

Det finns mycket jag kan säga om den här personen. Just vid de här tillfället så hade mina ögon kunnat forsa som en fontän. Jag ryser av att höra namnet. Vänskap är ett starkt band som kan bli så tjock att de är omöjligt att bryta stocken. Men stocken kan också bli längre och längre då blir den också tunnare och tunnare. Men ju längre den här stocken blir till denna människan blir stocken bara tjockare. Jag orkar snart inte vara utan dig. Du är så långt ifrån mig men vill att du ska sitta här och hålla om mig. Jag vill höra ditt skratt och din glädje du förmedlar till alla som är i din närhet. Hur skulle mitt liv vara om jag inte träffa dig? Ett mörkt åskmoln. Vet inte riktigt hur jag ska förklara hur jag känner just nu så jag gör de så enkelt som det bara går. Ett litet helvete. Ögonen som nu inte tittar på dig har ändrat riktning och kollar nu bort. Ibland vill jag bara försvinna och aldrig någonsin komma tillbaka! Ibland säger jag till mig själv, varför lever du? Mm, varför lever jag egentligen?
Ja, för mina föräldrar skapade mig. Men det kunde lika gärna vara någon annan. Men var det bara för att jag just skulle träffa dig, för att få veta vem du är och göra mitt liv bättre än någonsin ?

OMG !

Haha, vad har man egentligen för liv. Jag fick ju inte dra till de sista ekebo och  bara för de så skulle jag göra en video när jag har ekebo hemma. Shit, verkar som om de e något fel på mig. KOLLA DEN !!


Gomorgon morron frilla.

Hejhej. Lördag, inte jättelyckat. Ska ut och träna med pappa. Sen drar vi till peter och charlott. Ska käka där, och ha allmänt trevligt. Ska också fåå käka glass idag. yeeeeeeeppppiiii ! :D
Mjukglass är de bästa som finns.
Igår var de faktiskt en rolig dag. Fast att jag fick gå HELA dan. Började med att gå till pålsjö. Sen skulle vi gå två sjukt långa runder med orgenteringen. Sen yrade vi runder i stan. Sen hem till mig. Skulle egentligen träffa molly. Men hon kunde inte. Så jag, Bianca och Julia stack och träffa adam och hans kompisar. Sen stack Bianca. Så palla jag och julia inte mer. Så vi lekte kurra gömma. Kollade på killarna som spelar hif. Skit kul. Sen gick jag och Julia ner och köpte nötter. Eller jag gjorde de.
Go fredag asso (y)

SNART HELG (y)

Sitter och kollar på melodifestivalen. haha. Dem suger. Men man måste kolla ändå. ( Halv kolla, åt minstonde )
Har varit i skolan i 4 timmar. Sen stack jag och Bianca ner och fixade prao platser på espresso house. Så ska praoa på espresso house vid hamnen. Fick också tiderna. Jag ska gå från 14-18.30 tre dagar och 8-14 dem andra två -.-
Slutar 18-30 på en fredag ;s
Sen gick vi i alla fall och solade. Blivit lite brunare i alla fall.
Loveu Bianca <3

Gomorgon.

Börjar om två timmar och en kvart. Så ska bara chilla runder här hemma. Idag ska jag och Bianca fixa prao. Sen ska vi dra ner och sola. Gillas. Siitter just nu i gosse kläder. Mina nya mjukis byxor och kofta. Hade lätt gått såhär till skolan. Men nej, de får bli något annat. Imorgon är det inte skola. Vi ska orgentera i pålsjö skog. Kul kommer de faktiskt bli. Nä nu blev jag skit sugen på en clementin. Vi hörs ikväll.

Just nu är jag skit trött ;o

Jag vet jag vet !
Jag bloggar knapt. Kanske inte jättekonstigt ? Jag får sitta en timme om dagen vid datorn. Och oftast tar jag den timmen vid den här tiden. Har i alla fall varit med my idag. My och Julia rätta sagt. Alltid lika roligt. Var på väla och fick ett par nya mjukis brallor av pappa (y) Diggar dem. Imorgon ska man fixa prao med bianca och sen ligga och sola (y)
Nu ska jag skicka lite kläder till mamma som hon ska beställa, gillas (y)

" Om sanningen ska fram "

Hörde denna låten och tycker verkligen att alla ska öppna sina öron och verkligen ta in texten som han sjunger.
Hörde denna i söndags. Igår då. Skit härlig. För det är seriöst så här. De finaste finns ju där inne. Inte på utsidan. Men oftast ger man insidan en chans om utsidan är något att ha. Om jag är perfekt mot dig då vill du ha mig. Om jag är en idiot kan jag dra. Det känns i hjärtat av denna låten. Jag tänker igenom en extra gång av denna.

Kullaberg.

Idag stack vi till kullaberg med familjen. Var faktiskt mysigt. Tycker det är skit kul att klättra fast jag suger på de. Får alltid ett glatt skratt åt mig själv i backen ;)

Kommer du ihåg ?

Eller kanske inte? Är inte säker på om jag lagt ut denna innan. Men det var i alla fall innan ekebo i vintras. " Jag har fått något i ögat ! AJJJJJJJ " Skrikar Bianca.

Syster och jag videobloggar (y)


Gomorron.

Torsdag idag. Börjar kvart över tio och slutar två. Efter skolan ska jag och Bianca gå inom och lämna in prao lapparna på espresso house. Sen ska jag vänta tills Clara slutar. Efter det ska vi till pappas jobb. Sen kör han oss till golfen. Är inte  alls taggad för någon till idag. Skit väder, själv är jag skit trött och mitt hår är verkligen inte på min sida idag...
Igår ritade jag och Clara varandra i huvudet. Och allt mitt går inte bort. Syns pytte lite. thaha.


Hemma idag igen. TRÅKIGT !

Har precis kollat på twilight. Bra som vanligt, och Edward är ju bara för jävla snygg ;o
Kolla detta är jag och Edward. " In my dreams "

Kul mitt liv känns nu..
Imorgon blir det skola. Vi ska ha simning. Men vet fortfarande inte om jag får. För jag har lite problem med min navel. Just nu gör det lite ont. Funderar på att sticka till gecco imorgon på lunchen och kolla den. Nu ska jag kolla en annan film. Sen ska jag göra lite matte och träna på vår engelska redovisning.

Väldigt lite bloggning !!

Kommer inte att blogga mycket på sistonde. Har en timmes dator varje dag. Så ska inte sitta här mycket längre. Gick hem efter skolan. Mådde inte alls bra. Kanske stannar hemma imorgon också. Skit trött, ska ligga och läsa sen ska jag sova.

Valborg 2011

Ja, så kan det vara. Nu är det söndag. Skola imorgon. Har inte mycket att säga om igår förutom att jag inte fick åka någon karusell. Lite tragiskt.

RSS 2.0