Men öö!

Vet någon vad det är för fel på youtube eller är det något fel på blogg.se ? För man kan inte ladda över video klipp från youtube till bloggen ;ss
Har försökt hela dan, men det går inte. Blir så sur när datan inte vill som jag vill ;s


Opp.

Jao, nu ska jag sticka upp och fixa det sista till imorgon. Tillexempel skriva ut en sak och fixa lite annat. Packa allt och städa lite. Sen ska jag nog lägga mig i sängen och bara ta det lungt. Blir en lång dag imorgon. Börjar halv nio och slutar fyra. Sen sticker jag till pappas jobb. Hämtar saker hos mamma och sen sticker vi och handlar.

Hehe, undra vad det är för något som jag ska skriva ut ?

Jag älskar Kissie !

Det är ju så många som inte gillar Kisse eller som hon egentligen heter Alexandra Nilsson. Men jag tycker inte att man ska tycka något dåligt om henne. Hon kanske skryter och leker super känd. Men hon spelar bara en person. Jag gillar hennes roll som hon spelar. Hon är rolig, hennes liv är ju tufft. Hon är inte jättesnygg med alla operationer men hon är tuff. Jag gillar hennes blogg, jag gillar hur hon är i bloggen. Hade lätt kunnat ha hennes jobb !


Ekebo - Lördags.

Det var ju ekebo i Lördag. Har inte hunnit blogga nu på ett tag. I Lördags va jag ju på väla. Sen skulle jag städa och sen kom Bianca. Vi fixade oss till ekebo och sen kom My och hämtade oss. Vi hade en super kväll ! Mycket roligt ;) Dagen efter så pluggade jag och lite så. Sen på kvällen gjorde vi hemma gjord sushi och sen stack jag och Clara till hennes mamma. Gick ut på kvällen och träffade några. Idag har det varit skola, ska plugga nu, eller snart för vi har seminare imorgon. Kommer gå bra känner jag. Fryser som en gris! Det har börjat snöa igen, det gillar vi inte! På söndag sticker man till sälen. Är inte super taggad men det kommer nog vara roligt.

Jag och min älskade Bianca innan ekebo.

Toppen sa snoppen/ ELSA :D

Hehe, det kanske va lite taskigt Elsa ?;) ne, snackar med Elsa just nu, och vi har ganska roligt ;) hehe. Har varit på väla igen. Kollat in navelpiercing, så nästa månad så ska jag göra det. Snacka om att man är glad ? Fick två tights och tre linnen tror jag ? Eller var det två linnen ? jaja. Fick också ett par härliga jeans short. Kommer kanske en bild imorgon. Har inte tid idag. Ska snart ner och börja med maten. Är skit mätt, fast jag bara har ätit frukost, te och grape ;oo

Har jag förändrats eller vad ? ;ss

Maj 2009                                                 Igår, Januari 2011  

Härlig fredag.

Har varit en mysig fredag. Bra lektioner, har fått mycket gjort samtidigt som jag har haft roligt. Rasterna blir ju bara mysigare och mysigare på ps ;o I alla fall, efter skolan så stack vi tillbaka till ps1 så hjälpte jag Bianca med att moppa. Sen ville jag gå och köpa nötter, men där var skit lång kö. Så sur jag blev för jag inte fick mina efterlängtade nötter ;@ Rrr!
När vi kom in på knudan regnade piss från taket ;s Äckligaste jag varit med om på länge. Bianca, Clara, Hannes och jag stack hem till mig och där satt vi bara och snackade tills båda hade stuckit. Har kollat på " I rymden finns inga känslor " den var faktiskt bra. Simon gillas! ;)
Imorgon blir det väla, sen Bianca och My. Dem kommer hit och fixar sig. Sen sticker vi till ekebo. Yee, är så taggad. Ska verkligen ha roligt !

En super gullig bild på mig, Bianca, Julia och Hannes.

En tjej som jag verkligen saknar!! Hon är sjuk men är på bättringsvägen. Är hon inte bara för underbar ?

Ska snart gå.

Skolan nästa. Går om en kvart. Vet inte varför men det är roligare att gå och prata med någon och jag har inget att göra Så då kan jag lika bra gå med Clara!
Har sovit helt fantastisk!! Så härligt, jag tycker inte om att sova men inatt var det verkligen skönt. Tror jag var riktigt trött i kroppen. Om jag hade fått bestämma så hade jag gått och lagt mig i sängen direkt. Men det går ju inte. Får se hur det blir idag med Bianca och så. Annars ska jag bara ha myskväll med familjen. Imorgon är det ekebo, och man får ju hoppas att det blir bra musik och roliga killar ;)

Hehe, ser lite lätt knasig ut ;)


Yr babbel.

Just nu känner jag inte för någonting. Känner mig sjukt pigg, samtidigt som jag känner att jag vill lägga mig i sängen och bara tänka fritt. Vara i min egna lilla värld. För imorgon ska jag upp tidigt och duscha, fixa huvudet och håret. Sen kanske jag tar på mig något också. Skolan och sen ska jag nog med Bianca, eller jag hänger inte med. Okej, vi börjar om. Ska kanske träffa Bianca. Nej! Jag ska nog vara med Bianca och Hannes imorgon. - så nu blev det nog lite bättre. - Vet inte riktigt var vi ska vara, vad vi ska göra. Jag vet inte speciellt mycket just nu. Men får se till att fatta lite mer imorgon.
Jag tror faktiskt jag är ganska trött ändån. Mm, så blir det. Sängen, nästa station.

Cassie, har du verkligen haft något på dig idag ? ;o

Ja, det har jag faktiskt. Idag blev det stor tröja med jeans och min mobilväska. Har också fått hem halsbanden jag beställde hem. Mycket nöjd, super söta och passar till den här outfiten.


Oj vad tiden har flugit iväg idag ;)

Klockan är ju redan tjugo i nio. Ska plugga som jag inte har gjort på hela dan ;$ Har varit lite upptagen.
Efter skolan hjälpte jag Bianca att städa. Sen väntade jag på Clara och sen stack man till väla. Träffade Hannes där eller på bussen. Så hjälpte vi honom och hitta present till Bianca som fyller år på Tisdag. Jag fick tyvärr inte köpa Bianca present. Och den berättelsen behöver vi i alla fall inte gå inte på, haha ;)
Så ska fixa den i helgen istället. Men jag hittade lite annat. En parfym och ett linne som jag ska ha på ekebo (h)

God och nyttig frukost. + att man blir mätt.

Godmorgon.
Idag börjar jag sent. Skönt, slutar där efter kl 14:00 men efter skolan kan jag inte bara sticka hem. Har en massa att göra. Efter skolan ska jag hjälpa Bianca med städningen. Efter det ska jag vänta på Clara som slutar fyra. Där efter sticker vi till väla och kollar lite. När vi är färdiga där så sticker man hem och fixar kvällsmaten till familjen. Har HK läxa som ska göras. Har nästan skrivit klart allt om rotfrukter nu ska jag bara göra en hel måltid med rotfrukter. Det kommer inte bli svårt. Ska göra marinaden nu, eller snart. Sen är det bara att slänga in rotfrukter i ugnen med lite krydder. Sen steker man kyklingen. Plus en sallad. Inte speciellt svårt och det blir gott ;)
Nu i morse så har jag ätit yoghurt med varma hallon och te. Tråkigt att vi bara har frysta hallon. Ska köpa färska idag så värmer man det i mikron och lägger i det i den kalla vanilj yoghurten. Mums, nyttigt också.

Temat är TYP svart&vitt.

Var ju ute med Clara och fotade lite härliga, vinter/vår bilder. Tycke det var riktigt mysig att gå ut och fota igen. Det var ju ett tag sedan. Jag tror jag har fotat allt som går att fota här hemma. Men jag bara gäspar, tycker det inte är kul om det inte finns något nytt. Vi håller ju också på med ett fotograferings projekt på bilden. Har kommit på hur min bild ska se ut så då för vi se om det håller hela vägen. Annars får jag bara ta och hitta en ny idé och ta en ny bild. Inte mer med det.

Som rubriken lyder så är de flästa bilder svart & vita förutsom två bilder.



Jag tycker klotter/graffiti och järnväger är sjukt fint. Vet inte varför. De är ju ändån ganska enformiga. Men det är tufft tycker jag.

Gissa bajset ?

Shit vad omogen jag är just nu.
Vågar ni slänga in en kommentar och gissa vad det är för bajs ? ;)

Nr1.

Nr2.


1. Kanin tollar ?
2. Häst bajs ?
3. Ko skit ?
4. Hund korvar ?
5. Elefant skit ?

Tror ni att ni kan gissa rätt ? Eller vågar ni ens gissa? ;)


Dagens outfit :)


Wiho, det är redan Onsdag !

En liten översakning ska ni få senare ikväll. När jag orkar gå upp och fixa bilderna jag har tagit idag. Det har varit sol och himlen har varit molnfri. Men kallt som bara den. Bättre än skit väder.
Shit vad jag skriver mycket om vädret hela tiden. Ska nog sluta upp med det.
Längtar till helgen för då ska man ha kul med My, Clara och Bianca.
Imorgon slutar jag egentligen kl 2 men ska stanna kvar och hjälpa Bianca med städningen eftersom hon hjälpte mig när jag hade det. Men kan ju inte bara få, man får ju ge också.
Bianca fyller snart år, jag får säga till Elsa att vi får åka ut och köpa hennes present snart. Hahah, säger inte vad eftersom hon kanske läser. Kommer i alla fall bli roligt att se vad hon tycker om det.

Någon ritade mig i huvudet idag, undra vem det kan ha varit? ;)


Godmorgon ;D

Blir en lätt dag i skolan idag. Ska hem och plugga så behöver man inte tänka på det sen. Jag ska nog börja ta på mig lite kläder för jag sitter här med mjukis brallor och en slappe tröja. Orkar liksom inte ha på mig något annat. Men det ska jag inte ha i skolan. Outfit kommer senare. Snart ska jag gå för skolan börjar ju snart ;) Tycker inte det händer något roligt just nu. Men det får jag väl se till att det gör snart. I helgen så ska jag och Bianca till ekebo och ha det roligt. Sen ska jag ju tilll väla eller stan för att fixa lite saker som jag skrev i förra inlägget. Nä, nu ska jag sluta babbla. Måste ta på mig. Hade faktiskt kunnat ligga hemma vid tv hela dan bara chilla men så går det ju inte till.

Tycker ni inte naturen är extremt tråkig just nu ?

Outfit bland annat.

Idag har jag gått i skolan till fyra.
Tråkigt, så är ganska trött nu.
Imorgon ska jag plugga klart det lilla vi har.
Har ingen data eftersom min sladd har gått sönder ;//
Får väl fixa sladden snart -.-

Ps. I helgen så ska jag och mamma kolla hur mycket det kostar och var man ska göra navelpiercingen (y)
Ska också fixa linnen och tights, behöver där emot också en ny foundation för min börjar bli lite för gammal ;)


Tjenis penis ;)

Lite trött just nu men har varit hemma från skolan idag ;//
Magen bubblar fortfarande, haha tycker den är lite rolig som håller på som den gör ;)
Har läst ut en bok och har börjat på en ny, så jag har inte bara slappat idag.
Skola blir det imorgon.
Nu sitter jag här med älsklingen Clara och skrattar som bara den.
Detta behövde jag verkligen!
Fick precis veta vad min baby har gjort idag ;) puss på dig Bianca!!


Varför på en lördag? ;ss

Sicken jävla skit lördag.
Kom till Charlotte och Lina. Allt var bra, kollade film och lite så.
Sen efter vi ätit fick jag så jävla ont i magen.
Sjukt hård blev den och det känndes som om man hade pregat in en bowling kulla i magen på mig.
Gick på dass exakt hela tiden sen decka jag i sängen kl tio.
Lyckad?
Kul, en lördag förstörd.
Har fortfarande en liten bowling kulla kvar i magen men får hoppas det går över för jag vill till skolan imorgon.
Ska jag i vilket fall som hels men jag vill inte må illa ;ss
Har snackat lite med mamma om att jag vill ha navelpiercing. Och hon säger jag får önska mig det ;) Så det kanske blir en liten födelsedags present i förskott snart? vem vet ;)
Så nu blev jag lite glad.

Hejsvejs.

Nu sticker jag hem till Charlotte och Lina. Ska sova där så får se om det kommer något inlägg senare.

Galen kväll !!

Dagen började med skola.
Efter skolan stack vi hem till Bianca och hämtade lite grajs.
Sen mot stan igen.
Där åt vi thaimat, det var super gott.
Sen mötte vi upp Hannes och stack hem till mig.
Där kollade vi film, snacka och körde sanning, konka.
Jag skulle byta plats på kläderna (y)
Såhär sexigt blev det ;)
Tuffingen Bianca !!
Happyface.
" Vem var'e, vem var'e som fjärta ?! "

Så seriösa !
Kines ;)
Sover du gott Bianca ? ;)

*Snark*

Just nu händer inget roligt, hoppas det ploppar upp något spännande snart.
Skolan är det ganska mycket i, så hade tänkt plugga lite till. * suck *
Jag är inte sugen, men det är något man måste göra.
På något konstigt sätt tycker jag skoldagarna bara blir roligare och roligare. Men är så trött just nu så hade lika gärna kunnat gå in och lägga mig och sova i några timmar. Sover inte speciellt bra på nätterna. Jag tänker för mycket ;)
Shit, jag håller ju på att somna ;ss
Ögonen bara korsar sig.
Får nog läsa lite i min bok och sen plugga.
Ikväll ska jag och pappa till min farbror, ska äta där och kolla handboll ;)

Skolan snart.

Håller på att göra ve mig.
Sminkat mig och nu ska jag bara platta klart håret.
Himlen är blå!! Så härligt det känns, längtar verkligen tills det blir varmare.
Lukten, känslan och värmen.

När man va liten var allt mycket lättare ;)

När ni lyssnar på musik som ni lyssnade på när vi var i sju, åtta års åldern. Får ni inte en härlig känsla tillbaka då?
Jag lyssnade väldigt mycket på Per Gissle och låten "Cecilia".
När jag hör en låt av Per Gissle så känns det som sommar och Sofiero där han hade konsert.

Väskan ?!

Just de, jag har ju glömt att visa min väska som jag fick igår.

Outfit.

Såhär ser jag ut idag (y)

Ta ett andetag och försök sen komma tillbaka till verkligheten !

Goddag.

Skola idag.
Började inte som jag hade tänkt mig.
Men en dag kan förändras. Från tårar till skratt.
Har gjort kvällsmat och ätit det precis. Gud, min mage sprängs ju ;o
Öhh.
Ska plugga resten av kvällen, mycket i skolan just nu.
Sen ska jag sova. Är riktigt trött. Har inte sovit så bra de senaste dagarna. Så jag e ganska trött.
Men lektionerna fungerar bättre än innan, så det känns bra!
Är hon inte bara för tuff ? - Bild från i somras -.

Usch, lång dag -o-

Hejsan.
Kom precis hem efter en lång dag.
Vaknade kl 6. Sen vid åtta snacka jag, Bianca och Elsa ner till skolan.
Skoja om att man var trött, eller nu e man tröttare.
Discot igår slutade 23:00. Men vi somnade inte för än ett, halv två.
Skol discot var roligt. Men tyckte ekebo var lite bättre ;)
Ganska roliga lektioner hade vi idag. Jag och my hade hemkunskap tillsammans. Och kolla så äckliga raggmunkar vi fick göra idag ;s
Vi tog typ en eller två tuggor sen slängde vi dem ;s
Inget man kommer göra igen.
Idag kom mamma hem med ett paket till mig.
Har fått en ny väska. Lägger upp den senare.

Skoldisco nu!

Byebye, nu sticker vi till skoldiscot och rockar loss!

Gomorgon !

Hejsan.
Nu e jag vaken och har fixat mig.
Min mumsiga frukost.

Idag har jag på mig min lilla väska som Clara köpte till mig i Thailand!
Super gullig.



Idag blir det skola, sen följer Bianca och Elsa med mig hem så ska vi fixa oss till skoldiscot som är ikväll.
Efter det ska dem sova hos mig.
Kommer bli en mysig kväll.

puss

Solsidan !

Kollade precis på solsidan.
HAHA, säsongsstartade idag.
Så roliga dem är.

Det är ett komiker program.
Handlar om två familjer som är vänner. Så gör dem en massa knäppa saker.
Som en serie. Jag ska i alla fall följa den.
Tycker att den är värd att se.
Tv4 kl 20:00 på söndagar.


Jag saknar solen, värmen, havet.

Idag blir det plugga som gäller!
Ligger lite efter i svenskan, vi håller på med grekiska historian. Och jag missade en lektion för jag skulle till tandläkaren.
Så jag hade tänkt göra en del i det häftet.
Sen har jag matte som jag vill göra klart. Hade tänkt försöka göra klart kapitlet.
Sen har jag ju också Engelska spökhistorien att renskriva ;ss
Men det kan jag göra i veckan istället om jag inte hinner idag.


SoMmAr, var är du ?

Blöööö, jag vill att det ska bli sommar igen. Är så less på vintern. Tråkig kall snö. 
Kan det inte bli sommar så man kan gå ut naken om man så vill, utan att frysa?
Men e så sjukt blek också, hur snyggt e det att va blek ? ;ss
 
Man saknar ju detta!!!

Crazy !?


Min moster och hennes sambo var här för ett litet tag sen. Så visade han dessa.
Hur kan man göra så ? ;D

Julklappar 2010.



Svar: Hej Elsa
Men det är väl själv klart att jag kan göra det <3

Här kommer då mina julklappar från 2010.

Sen fick jag också en MonRow kofta, morgonrock med pyjamas brallor. Plus en massa pengar.

Enkel, Mysig Outfit För En Fredag.


Knas!

Haha. Super härlig dag i skolan idag.
Bianca är hemma igen. Super, eller hur?
Efter en halv lång dag satt jag, Bianca och Elsa kvar på skolan. Sen stack Elsa. Men jag och Bianca satt kvar på ps2 till kvart över fyra när vi slutade 14.25.
Förstår inte att vi satt kvar i skolan när det e fredag och man kan gå hem ?
Vi är vi. Inget mer med det.

Nu är jag i alla fall hemma. Har ätit mammas bullar! Super mumsigt.
Sen har Clara ringt!! Hennes flyg va försenat så hon sitter i bilden nu. Sen kommer hon hit! Super glad. Men hon kommer ju va neger ;ss
Man får väl sticka med Bianca till solarium snart. Blek fis jag e ;)

En söt bild på mig och syrran sen mallorca i sommras ;)


*Ler*

Hehe, idag är jag mycket gladare (y)
Det e ju Fredag !
Clara kommer hem kl 13.00, eller hennes flyg landar då.
Sen kom Bianca hem igår. Så då får man träffa henne också.
Bara roliga saker. Förutom att jag har så sjukt ont i magen ;ss
Jaja, det går väl över när jag kommer till skolan.

Fy fan säger jag bara!

Ska man bara kunna ha en bra dag?
Tydligen.
Just nu mår jag piss.

Har varit hos tandläkaren. Jag fick dra ut en tand !
Haha, så klen jag e.
Jag tror alla tycker det e lika jävlig som jag när man dragit ut en tand.
Första gången för mig.

För fick jag ta dem röntgenbilderna. För första gången fick jag in dem stora bilderna i flabben.
Stolt!
Det va faktiskt inte så farligt som det va för ett årsen.
Sen pillade Håkan - min tandläkare - med en massa saker på mina tänder. Det tycker jag faktiskt är skönt. Och tandläkar handskarna som han tar med i munnen smakar faktiskt inte helt fel ;)
Haha, ne men den biten är inte farlig.
Sen sa han att vi skulle dra ut en av mina tänder - den som jag har bitit sönder ;$ hehe, en bit av min ena tand har lossnat. Sen hade den ingen rot.
Så dem tog först någon kräm, sen en spruta. Inget av de gjorde ont.
Sen började dem dra av tanden ;s Vilket ljud! Jag trodde jag skulle svimma.

Nu smakar det bara blod i munnen. Det vill tydligen inte sluta.
Och bedövningen är snart borta ;s
Känns som om jag ska spy. Blodet antar jag ;s

Det sorligaste är att jag ska dra ut 7 tänder till och skruva in 7 andra. Går genom släckten -.-
Kul, jag längtar redan !

Detta e drömmen ;)


Ser ut som ett monster ;o
Ska ha på det ett litet tag till sen ska jag tvätta bort masken.

Haha, shit vad jag bloggat idag ;o
Det har ju faktiskt blivit för mycket.
Såna dagar kommer det nog inte bli så mycket av.

Sista inlägget för idag. Puss!

Avslappnande! Fast får vänta lite.

Jag hade tänkt att jag ska ta ett långt härligt bad, med ansiktsmask.
Lite sånt mys, efter som jag unnar mig aldrig ett bad och ansiktsmask ;oo
Det borde jag faktiskt göra oftare.

Eller nej, måste fixa rummet. Jaja, då får man ta badet efter det.
Hatar mitt rum, det är som en soptipp. Fast med kläder.

Aa, just de. Jag har fixat jobb.
Våra grannar har en massa barn - småbarn.
Så om jag passar dem i några timmar då och då så tjänar jag en peng (y)
Det gäller ju att passa på. Älskar små barn, fast man gör ju de mest för pengarna ;$ hehe.

När jag blir stor....

...ska jag ha denna katten.

7000 kr kostar den.
Super gossig, och är som att ha en eget litet lodjur hemma. Helt såld!
I LOVE CATS! Det gossigaste djur jag vet.
Om jag hade fått välja hade jag velat ha en tiger som går runder i mitt hem ;$
Maine Coons heter den tydligen, konstigt namn.

Is Chai !

Tuff jag e!
Jag kan göra Is Chai hemma :)
Innan drack jag bara Chai latte - varm alltså. För att jag bara kunde göra varm ;$

Innan när jag försökte göra Is Chai så kokte jag mjölken och vattnet tillsammans och då blev den ju varm. Så isbitarna smällte snabbt och den blev bara ljummen, inte kallt.

Gluppsk!
Hihi, jag e lite konstig. Jag tar alltid med espresso house plast glasen för dem e goda att dricka ur (y)
Tjuv ;$

Varför är det så kul att shoppa? ;o

VARFÖR ÄR MAN INTE RIK ?!
Blää, man vill ju ha så jävla mycket!
Men idag är jag sjukt glad! Allt känns ju helt perfekt.

Skolan har börjat, fattar inte hur man kan sakna personer så mycket som jag har gjort.
Underbar skoldag. Jag har gjort framsteg! Jag åt sallad idag i skolan ;) Äter inte annars. Hatar skolmat -.-
Det är inte ätligt! ;ss

Efter skolan stack jag och Elsa till stan. Vi fikade på espresso house - min favorit.
Tog en Is Chai.
Sen gick vi in på Spirit Stores och där köpte jag min över kofta. Så glad att den fanns där!
Sen gick vi i lite andra affärer. Köpte också en annan tröja fast på Fröken Ethel. Och blev helt kär i en tröja där.
Så jag var tvungen att köpa den också ;$

Sen stack Elsa och så fortsatten jag in på Kicks.
Där blev det en ny mascara och nagellack.

Usch, fyyy. Där gick någon tusen lapp ;ss
Det skulle ju gå till mitt objektiv. Jag kommer ju aldrig kunna köpa de...
Jag e i alla fall nöjd med mina köp. Har vad jag vill nu för ett tag (y)

Outfit.

Hehe, snart sticker jag till skolan. Och då måste man ju ha något på sig. Man kan ju inte gå naken ;)

Efter skolan så ska jag och Elsa gå i stan. Hade tänkt köpa något litet till Clara och en över kofta som jag har velat ha nu i en månad ;s Hoppas bara den finns kvar. Annars blir jag inte glad ;@

Cassie (L) Sushi

Hehe, igår stack Magnus på någon konferens. Så då lyxade jag och mamma till det idag.
Vi stack och köpte sushi. Mmm, gud vad det e gott. Men nu e magen ännu större än i förra inlägget ;)

Imorgon börjar skolan som sagt. Vill inte lägga mig i tid -.-
Hatar att sova, så tråkigt. Och speciellt när man nästan aldrig drömmer ;oo
Men när jag väl dömmer är drömmen sjuk (y)

En bild jag fotade och redigerade idag (y) Lite tuff e den ? ;)


Nyårs löfte i efterskott !

Varför bakar jag ? ;oo
Jo för jag tycker det e kul.
Varför smakar du?
För de e gott ;$

Ne, nu ska jag sluta baka. Eller, nej. Det e ju roligt. Jag ska sluta smaka!
Jag har gått upp några 100 kg ;ss Titta!

HAHAHAHAHA.
Jag ska aldrig äta kakor igen!

Det ska bli mitt nyårs löfte i efterskott!


Saknar !

Så gossigt :)
Först en jogging tur i Påarp sen film. Man känner sig mycket mer värd att kolla film när man har rört lite på sig.

Imorgon, skola. Ska faktiskt bli super kul. Ska ju får träffa Elsa, My och alla dem.
Sen kommer Clara och Bianca hem på fredag. Ska försöka fixa så jag och Clara får träffas i helgen.
Snacka om att man saknar henne! Det gör jag ju med alla.
Hon har varit i thailand i snart två veckor. Snacka om att man e avundsjuk ;oo

Jag tycker att man inte kan mer än att älska detta minnet (L)

2

Ja, de här hade jag tänkt fixa nu under två timmar.

Hade tänkt byta om och gå ut och jogga en runda.
Efter det blir det en lång härlig dusch.
Sen ska jag kolla film. Annie, en musikal. Det var ett tag sen jag kollade den. Tycker hon e sjukt gullig!

Men först måste jag hitta min mobil ;$
För man måste ju ha musik i öronen när man joggar ;) (y)

Detta känns lite fel men så tycker jag ;)

Om jag ska vara ärlig så tycker jag inte att ny musik är speciellt bra. Visst, det finns låtar som är bra men dem når ju aldrig den gamla musiken.
Jag tycker gammal musik är betydligt bättre än den nya.
Det är musik, inte en massa till gjorda toner.
Jag kanske verkar lite gubbig när jag säger att denna låten jag sjukt härlig. Men jag tycker det, och det står jag för ;)

Usch!

Vaknade klockan åtta för min pappa ringde mig och sa att jag skulle säga något jävla rikt nr för min mobil ;oo
Kul och leta siffror när man inte ens har vaknat.
Hur ska jag kunna gå upp sex varje dag när skolan börjar -o-
Jag kommer ju dö! Ne, men nästan
Min kusin får stå för bilden.

Jag hatar verkligen bilar!

Gokväll på er.

Då var man hemma igen. Kunde tyvärr inte säga hejdå eftersom min pappa gömmt datan ;s
Men men, det behöver vi inte snacka om.

Har verkligen varit en super mysig resa upp i Sverige.
Att bara vara själv med pappa var mysigt.
Är helt förälskad i skidåkning. Det e ju bara för härligt att glida ner för varje backen. Samtidigt som man kan komma upp i en riktig fart ;)
Har inte mycket bilder, och inte roliga heller för den delen. Det kanske kommer någon, vem vet?

Men det jag hatar mest av allt när man ska så långt upp,det är bilfärden!
Så jävla tråkigt. Man får ont i ryggen, tiden sniglar sig fram, man får myror i brallorna. Kan liksom inte sitta still.
Usch, och det sega är att v.6 ska jag upp till sälen igen -.-
Och det kommer säkert ta dubbelt så lång tid...
Ser fram emot att åka skidor men inte att åka bil.


Ja, nu orkar jag inte tråka ut er mer. Ska läsa en massa bloggar sen funderar jag på att gå in och läsa. Har kommit en bra bit i boken, och den har verkligen greppat tag omig.


Hemma.

Har typ precis kommit hem till pappa, har packat klart.
Sticker ju imorgon. Ska upp fyra och sticker 5 ;oo Tidigt, för tidigt.
Bloggar innan jag åker.
Mina snygga naglar ;oo
puss&karm så hörs vi imorgon.

Ja, vad ska man ha för rubrik till detta? naglar?

Som jag sa igår så behövde jag ju måla mina naglar. Tyckte dem blev riktigt snygga idag.
Dem e ju nästan lika snygga som fokis naglar! Så duktig man kan va.

Det känns så mycket ja, i dem naglarna. Målar en massa utanför, det är jag!

NEEEEJ !!

Buuhuu, hon klippte mitt hår för kort ;oo
Jag som vill ha långt hår!
Men, det finns något positivt i det hela. I love my hair color !
Den är typ grädd färgad. Ljus, ljusa slingor blandat med lite ljusbrun och grädd färg. I like!
Sen luktar håret super gott.

Se så kort de e nu ;oo

Btw - man kan inte riktigt se hur går färgen ser ut på bilderna. Så mörkt e det inte på riktigt.

Frisören nästa.

Godmorgon!

Vaknade tio över åtta.
Gick upp och duschade. Tog på mig, och såhär ser min outfit ut idag.

Men nu ska jag sticka.

Nanna kudde nu?

Ja, idag hände i stort sätt ingenting. Har passat min lille bror, och han sitter ju bara här uppe och spelar. Och hur svårt e de att ta hand om någon som tar hand om sig själv i stort sätt?
Så jag har bara legat i soffan och läst. Sicken soffpotatis jag e!

Har i alla fall fastnat för en bok. Kan liksom inte sluta läsa ;oo Det är ju inte bra, för då rinner ju bara tiden iväg. Skolan börjar ju snart och då vill man ju ta vara på den tiden som man har kvar.
Men på natten spelar det ju ingen roll. Ska gå in och nassa med min bok nu.

Tycker ni inte jag ska måla om mina naglar? ;O
Aja, det får jag göra imorgon ;)

Nu ska jag sluta babbla.

Godnatt


Nästan klar

Har så smått börjat packa inför torsdag. Men jag har ett litet problem! jag hittar inte väskan jag ska ha allt i.
Aja, jag får fråga mamma när hon kommer hem senare idag. Jag har liksom inte bråttom. Men jag tycker det är skönt att ha det gjort, för imorgon ska jag upp tidigt och sticka till frisören. Hon ska slinga mitt hår ljusare - ta så mycket slingor som det bara går. Sen ska jag klippas. Halv tio ska jag vara där och sen vet man inte hur lång tid det tar, så bäst att ha det mesta packat.

Gossig outfit.

När man bara är hemma och inte gör något speciellt så är den bästa outfiten gosse byxor och någon slappig tröja.

Vem orkar gå runer i jeans och en massa blusar när man ändån bara går runder där hemma? ;oo Inte jag i alla fall.

En snabbis.

Pappa kom och hämtade mig vid fem. Sen stack vi till hans "favorit" ställe, Väla.
Egentligen var det inget roligt som vi köpte där, men samtidigt var de det.
Jag är en liten buse som börjar blogga direkt på ett litet uppehåll. På torsdag sticker jag och pappa iväg på en liten weekend i sälen. Blir bara borta mellan torsdag och söndag. Därför behövde jag lite skidkläder.
Skidjacka, underställ, skidglasögen och till sist chai latte. Vad passar inte bättre än chai latte när man har varit ute och åkt hela dan och vill ha något varmt att dricka ?

Sen blev det ett litet ombyte. Jag tycker jag har en viss likhet av en apa på den här bilden. I like !


puss hej !

I´m Back!

Hej på er ;)

För mig har detta beslut gått fram och tillbaka. Det e sjuk skönt att inte tänka " oh, jag måste blogg om detta. Shit, jag har inte bloggat på ett tag och det händer inget kul, va ska jag göra? ". Det är de som är skönt att slippa. Men sen har man ju inget när man blir "gammal". Man kan inte titta tillbaka och se vad man upplevt. Plus att det är roligt också (y)

Jag tycker detta ska bli kul att få börja denna resan, och sen får vi se om ni också tycker det ;)


RSS 2.0