Har varit lite off.

Idag har jag legat och sekt på göningen. Nä men har varit nere och badat benen och solat. Skit mysigt. Var är med Clara, Hannes, Bianca och Josse. Sen stack alla utom jag och Bianca. Har legat och snackat, haft det mysigt. Sen vid åtta drog jag hem. Asso shit vilka människor det finns. det är skit kul att kolla på alla som går förbi en på stan. Finns alla möjliga människor här i världen ;) Funderar på att gå ner och sätta på saw. Men ver inte om jag orkar. Kanske somnar där nere igen. Gjorde det innan och vaknade vid tolv. Haha, hoppsan ;)

Gokväll.

Vet ni hur sjukt trött jag är just nu ?????????
Håller på att kollapsa. Har nästan gjort färdigt min resa som vi håller på med. Har bara en sida till att skriva. Sen är de bara att lämna in. Hade tänkt göra den i skolan för orkar verkligen inte nu. Var och träffade Maria, min pappas förra tjej idag. Vi hade de jättemysigt. Satt och snackade och hon bjöd på fika, jättegulligt. Hoppas på att jag kommer få träffa henne snart igen, men nu ska jag i alla fall sova. GONATT, YES äntligen sängen !

VILL HAAAAA !!!

Kolla så snygg ?? Skit snygg ! Varför tjänar man inte pengar på att gå i skolan ? I så fall hade jag älskat skolan !!

Konsert videon.

Här är videon på när vi spelar. Hoppas ni gillar den ;)
 

Konsesrt.

Idag har de varit en riktigt härlig dag. Skolan börjar skönt ! Efter lunch drog vi till svallöv och spelade. Var riktigt kul. Vi spelade upp för 40-55 elever kanske. Sen spelade tre nior också upp. Men det var roligt i alla fall. Sen stack jag hem och nu ska jag plugga.

Slut på lovet -.-

Så, då var det skola igen -.- Skjut mig ?! I veckan blir det " resan " som ska bli färdig. Vi gör en bok om en resa som vi ska åka på. Så det blir plugga plugga plugga på de. Idag har jag varit ute hela dan, varit och golfat med pappa, hans bror och han kompis. Första rundan i år. Blev lite sur som vanligt. Jag och mitt humör när jag är ute på golf banan. Ska golfa imorgon också. Men just nu är jag skit trött. Kan decka när som. Ska försöka blogga lite mer denna veckan. Men är tveksam på de. För jag glömde min kamera hemma hos mamma hur fan man nu kan glömma den ;s

EKEBO HERE WE COME !

Snart drar vi ! puss älskar er !
Jag och Bianca ska ha de bäst !!

Hos Bianca !

Hemma hos Bianca. Har varit det ett tag. Ska börja göra ve oss. Kommer bilder på snyggingarna innan vi sticker. Jag lovar ! Har typ bara legat och snackat och kollat gamla ekebo bilder. Så taggad man blir. Det är stor disco idag, så dem öppnar upp ett rum till. " GILLAS !! "
Hörs snart.

Min snygga syster här japp !

Designen, inte jättenöjd ;s

Shit ! Klockan är snart fyra. Har varit hemma ett tag. Skulle ju egentligen till Bianca efter fredriksdal men det blev inte så. Stack hem och nu har jag fixat lite med min blogg. Tyckte den blev bra. Men de finns saker jag inte blev nöjd med. Som att headern är för liten och gillar inte sträcken under headern i heller. Sen är de för långt mellan rum mellan inlägget och "nav" alltså de i sidan. Ska nog se om jag kan göra något åt de. Men orkar inte nu. Förstår inte hur jag ska orka åka till ekebo och dansa när man är så trött som jag är just nu ;/

Drar nu :)

Vi hörs hos Bianca. Puss ha de.

Innan natten faller finns nya möjligheter.

Hehej, sitter här nu en torsdag natt och håller på att fixa lite bilder i photoshop. Kul som vanligt. Har inte photoshopat på länge. Så känner att de är på tiden. Har lust att skapa något riktgit häftigt ! Får nog fundera ut något. Men hade tänkt att fixa en ny header och ny desigt. Vill friska upp bloggen. Just nu är det riktigt dassig. Vinter känsla. Och den känslan ska man inte känna när man kommer in på min blogg. Hade tänkt göra stora förändringar. Känner mig ganska trött. Och ska gå upp tidigt imorgon. Typ vid åtta. Ska duscha göra ve mig. Packa och bädda sängen. För sen sticker vi till jordbodalen tror jag det var. Ska gå runder där innan mamma kör mig till Bianca. Sen blir det ekebo. Blir nog sängen nu. Ni får ha de så gött så hörs vi innan jag sticker imorgon.

De vackraste som finns kan du inte se eller ta på. Det finns i ditt hjärta !


Har skapat en ny kategori. " tanken på en känsla "
Den här kategorin kommer vara en bild som kommer inne hålla mina känslor. Just nu är jag både glad och lite irriterad. Fast mest glad ! Man ska ju njuta.
Om man läser texten på bilden så känner man min känsla. De här kommer gå som i teman. En känsla är ett tema. Är du glad är det ett tema. Ja, ni förstår hur jag menar.

Tiff girl !

Hejhej. Sitter här uppe och lyssnar på musik. Ska fixa Samanthas design till hennes blogg. Alltid roligt att hjälpa till. Imorgon ska jag fixa hennes header. Lite trött. Men när detta är färdigt så ska jag gå ner och kolla på " himmlen är oskyldigt blå ". Man får hoppas att den är bra. Imorgon ska man passa kasper. Men de e lugnt. Han är duktigt. Fast får nog hitta på något med honom ;s

Lilla jag helt opiffad. Diggar mina kläder just nu. Älskar att gå i slaffs kläder. Bästa jag vet ;$

Redan måndag ?

Shit. Helt yr. Mådde lite bättre för typ fem minutersen. Men nepp, de varade inte så länge. Har precis vaknat. Har legat där ute och solat. Så härligt. Låg faktiskt i bh och trosor. Vem orkar gå in och ta bikini när man redan har en på sig. Känner i alla fall att jag har fått färg. Gött. Fast jag e helt röd i huvudet ;$

Igår hade jag så så jävla bäst. Tältade med Clara, Malin, Sara, Hannah, Hannes och Jocke. Ja, jag ska inte säga mer än att jag hade skit kul.

Hej era fisar ;D

Men tjenare ! Vet ni vad det är nu ??? Joooo, det är lov !! OMG så kul!
Vet inte om jag bloggat om i torsdags. Men vi va i alla fall ute och åt sushi. Skit gott som vanligt. Sen igår. Då var det fredag (y) Lov dagen. Så efter skolan stack jag upp till lassaretet och hälsade på min farfar som ligger där sorligt nog ;/ Sen drog jag, Bianca och Elsa till maxi och handlade till pizzan vi skulle göra. Sen drog vi hem till Bianca. Hämtade tält och sen hem till Elsa. Fixade maten och allt sånt. Åt. Skit gott blev det. Satt där och snackade. Sen satte vi upp tältet nere vid en bäck hos Elsa. Så inatt sov jag ute. SVIN kallt. Hemskt faktiskt. Låg och gnällde lite ;$ Förlåt! Låg och smsa och snackade med Elsa och Bianca på natten. Sov inte jättebra. Men det var i alla fall mysigt. Imorgon ska jag också tälta. Fast med Clara, Malin, Sara, Bianca, Hannah, Hannes och Emil och så ska jag ha eget täcke och kudde. Idag kollade vi på taken. Skit bra var den. Handlade om en tjej som blev bortförd för att bli hora. Så skulle hennes pappa leta reda på henne. Skit bra.
Ikväll ska jag och pappa nog vara hos farmor och farfar. Inte jättekul, men jaja. Hade kul idag/igår och ska ha det imorgon. Man kan ju inte alltid har roligt ;)

Gomorgon !

Hehe, bara idag och imorgon sen är de lov. Behöver verkligen få vara ledig. Så jag är taggad inför skolan om två veckor. För har varit lite slarvig nu den senaste tiden. Eller nja. Egentligen inte. När jag tänker efter. Men behöver i alla fall nya tag. Som sagt ska jag ut och äta med Bianca och Elsa. Sushi. Jag och Elsa har lärt Bianca att äta det nu (y)
Har duschat för ett tagsen så jag ska böra göra ve mig. Sen drar jag till skolan. Denna dan är den bästa. För börjar kvart över tio och slutar två. Är faktiskt lite glad att jag inte kom in på musikprofilen. För jag hade inte haft så mycket användning av det. Går ju ändå på ensamble och har en musik timme i veckan ;)

Snart sätts nya drömmar på spel !

Asso jag fattar inte. Jag har försökt plugga hela dan. Men inte fö rän nu vid nio som det blev lite fräs på mig. Kan typ alla 237 oregelbundna engelska verben. Skit tråkigt att plugga in. Kan alla uton trettio kanske. Men vi får hoppas att förhöret går bra på fredag.
Imorgon ska jag och Bianca plugga efter skolan. Medans vi ska vänta på Elsa som ska ha engelska och tennis. Vid fem går vi ner och käkar sushi på zakura. Ska bli så sjukt gott ! Och självklart hur mysigt som helst när man är med dessa underbara tjejerna.
På fredag så ska man sova hos Elsa. Vi satsar på fint väder så vi kan tälta (y) Ska käka hemma gjord pizza också. Mums. Shit, det är ju snart lov. Veckan har gått jättefort ! Tiden bara rinner ut. Snart är jag tant. Haha, nej. Först ska jag vara barn så länge som möjligt. Vill verkligen inte växa upp ;)
Förra gången vi tältade hos Elsa. Lite närmre sommaren förvisso. Men gud vad mysigt det var ! Helt sjukt vad tiden gått fort. Detta var snart ett år sen.

Hej snyggingar !

Önsdag ! Sitter och pluggar engelska oregelbundna verb och fixar elsas sjukt häftiga blod bilder. Man blir skit rädd för dem. Och tänk er att allt blod hon har på sig är näsblod ;) Så sjukt häftigt ! Diggar dig Elsa. Kul att hon gör något att blodet. Tycker bara det är kul att fixa bilderna till henne. Får inte bara mig sysselsatt utan gör henne också glad. Fixar gärna annat också. Lovet är en bra tidpungt att fråga mig.
FAN VAD COOL DU ÄR BABY ! LOVEU <3

Sängen ? JA, TACK !

Åhh, har blivit så sjukt seg och trött. Har suttit här och pluggat engelska glosor ;s Går inte speciellt bra..
Imorgon ska jag träna som en gris. Fast innan jag sticker hem måste jag fixa "drop-it" på apoteket. För mina är slut nu ;s
Maten jag åt idag var god. Men eftersom det är rått så klarade jag inte av så mycket. Är lite yr och mår lite halvt illa. Nepp, ni får ha de gött. Så hörs vi imorgon.
Tipp, tapp, tipp, tapp, tippe, tippe, tipp, tapp, tipp, tipp, tapp...

Fan vad kallt det är ;s

Hejhej. Idag är de Tisdag för er som inte vet de. Har varit en lång tisdag idag. Började halv nio, med bild. Slutade med idrott. Jag och bianca hoppade över idrotten för vi skulle springa tre km och vi hade inga skor eller kläder som vi kunde springa i. Efter skolan stack jag hem. Eller hem och hem. Drog till golfen nästan direkt. Svin kallt. Det ska väl inte regna nu när man börjat få in vår känslan ? ;s
Jaja, har varit hemma ett tag. pappa har kommit hem och håller på med maten. Vi ska käka rååbiff ;o Shit, något helt nytt. Hoppas det blir gott.

TRÖTT ?? ;o

Shit. Jag är sjukt trött. Vet egentligen inte varför jag inte har gått och lagt mig ;s
Ska göra de nu i alla fall. Asso just nu sitter jag och är nervös över min navelpiercing ;s Tror seriöst att det har blivit inflamerat ! Usch. Mår inte bra över det ! Vet inte hur jag ska göra. För de ser inte bra ut i alla fall... Var i stan i lördags och kollade den. Men då sa hon att den var uttråkad. Hade tydligen tvättat den för mycket. Men det känns som om jag har tvättat den för lite. Men om de skulle varit så, då skulle det vara varit. Men det är de inte. Usch, blir yrrrrrr. Tror jag behöver tänka på något annat. Som sängen. Är sjukt trött. Gonatt. Ha de !

Total blackout.

Satt precis och kollade på total blackout. Så fult. Diggar bögar. Dem är seriöst roliga. Där är inte bara bögar men bland annat. För ett tagsen visade mamma mig en video från de programmet. Hahhaha. Där fick dansken sig ;)

Varför är man inte lika söt som dessa ungarna

Hejhej. Idag har jag varit hemma från skolan. Hade sjukt ont i huvudet så mamma tyckte jag skulle vara hemma. Så jag gick och la mig i soffan igen och sov till tio halv elva. Sjukt skönt. Sen har jag bara tagit det lugnt idag. Igår hade jag de skit kul. Kusinerna var hemma hos oss. Sen stack jag och Clara ut och träffade Emil och Hannes. Shit vad man skrattade !
Sommaren är ju påväg. Då ska man vara glad. Är fortfarande inte helt bra känner jag. Är lite yr.

Your voice is music in my ears !

Hemma och ska snart gå och lägga mig. Har varit hemma hos Emil med Clara och Hannes. Hade sjukt kul. Var och klättrade på taket på påarps skola. Känner mig stolt som våga mig upp dit ! Har varit en lång och härlig söndag. Orkar inte lägga upp bilderna. Ni får dem imorgon när jag kommit hem till pappa. Blir nog sängen nu. Men vi hörs imorgon. Pöss

Iloveu sister !

Helt klart skit underbara bilder ! Sommaren kommer snart.

Gomorron !

Har varit vaknen ganska länge. Men de känns som en evighet. Gick upp vid åtta och sjöng för Clara.Hon fick en massa fint. Men de finaste var nog min present ! Albumet. Blev riktigt nöjd och hon blev glad för de. Får nog göra en lika dan till mig själv också ;)
Asso kolla in vädret ?! Så sjukt fint. Våren är här ! Så lycklig. Ska gå ut med en kopp te och bara njuta. Har precis duschat och gjort klart kärleksmums kakan. Jag tror vi kommer bli tjocka idag ! 
Ska bara bädda sängen sen orkar jag inte vara in längre !

Harregud, man har för mycket fritid !

Kolla in. Men lille bror borde hänga med mig till ekebo. Han är ju värsta brud magneten ;)

Kolla in min röv! Hahah. Ne men ploggar ur diskmaskinen så glömmer clara att pausa. Fel av filmproducenten ;)

Jävla data nörd !

shiiit ! vilken nörd asso. Sitter här med två datorer. Ena lyssnar jag på musik och ska fortsätta med Claras present. Den andra chattar jag på, bloggar och laddar över en video. Videon kommer upp senare. Håller på att fixa ett album. De måste bli klart i natt. För min stora syster Clara fyller år imorgon. Kan avslöja allt nu eftersom hon sover. Hon kommer inte vakna och kolla min blogg förän imorgon ;) 
Blir ägg och mjöl sen en dusch för henne när hon vaknar !
Nu måste jag fortsätta. puss

Film mys på G !

Hallosan ! Har käkat och bakat. Vi ska ju ha kalas och i den här familjen bakar man mycket. Har också gjort en video på när kasper dansar. Kommer upp senare. Han är verkligen en riktig ekebo kille. Dans kungen asso. Nu ska vi i alla fall sätta oss i soffan och kolla film. Ha de gött så hörs vi.

Diggar nya kläder !

Tröjan jag fick på väla. Så skön att ha på sig. Plus att den var riktigt snygg (y)

Väla och Maxi.

Har varit på väla och maxi. Fick en tröja. Eller hade 500 på ett present kort jag fått av pappa. Sen fick jag betala två hundra själv. Men resten fick jag av mamma. Skit snygg tröja. Träffade My, Emilie, Hannes och Emil på väla. Stod och snackade lite med dem. Sen stack vi till Maxi. Handlade mat. Nu har jag i alla fall gjort två tårttor som vi ska ha imorgon. Clara blir ju fjortis ! Någon som vill komma hit och ägga henne ? (a) hehe.
Hade i alla fall på mig detta.

Fredag kväll !

Har inte bloggat på åra tal ! Inget har hänt. Kan göra en snabb sammanfattning om veckan.
I måndags hände inget. Tisdags fick jag rönka tänderna och golfen började. Är riktigt dålig just nu. Hoppas jag blir bättre. Onsdag hände inget. Torsdag var jag hos tandläkaren och drog ut en tand. Idag har jag köpt nötter. Fast dem är redan upp ätna. Så sjukt gott det är! Just nu är jag någonstans. Vet inte var. Men har de mycketmycket trevligare än vad jag trodde att jag skulle ha. Träffat Emma, lika gammal som mig och Clara. Jättehärlig tjej. Därför får hon stå för bilden ;)

Super söt chay asso !

Klar för ekebo !

Har precis laddat upp alla bilderna. Skit gött, så slipper jag tänka mer på de ;)
Hade som sagt skit kul. Så nu delar jag i alla fall med mig av bilderna på oss när vi fixar oss för fest ;d

Haj Babys !

Har tyvärr inte bloggat förän nu. Pallade inte igår. Eller internet segade. Men idag har jag i alla fall tid. Vi hade de super mysigt ! Åt gott, snacka gott och ekebo var skit kul ! Jag tyckte i alla fall de ;d hehe
Bilderna från kvällen (y)

I alla fall dem innan vi käka ;)


Då var de bara att vänta..

Har duschat, städat och fixat brödet. Ska nog byta till ett linne och en kofta istället för min nasse tröja. Folket börjar komma o men timme och en kvart. My är där emot ett undantag som kommer lite innan. Har egentligen inte så mycket att säga förutom att jag lyssnar på musik och har inte speciellt roligt. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.
Mums !

ÄNTLIGEN LÖRDAG !

Ikväll ! Ja, det är den här kvällen jag har längtat efter nu i några veckor ! Och nu är den äntligen här. Fast imorgon är den över ;/ Jaja, får njuta av dem så mycket som de bara går ! Alla kommer vid tre-fyra. Men just nu fixar jag och pappa brödet vi ska ha till ikväll, Focaccia. Mycket gott bröd hörre ni ;)
Har och precis varit ute med soporna. Usch, hatar äckel peckel rummet. Ska dammsuga, städa rummet och duscha innan alla kommer.
Ilu girls !! (L)

Fredag !

Dagen blev som ja hade tänkt mig. Fast de gick snabbare än vanligt ! På engelskan klippte vi ihop våg engelska film. Så vi gjorde egentligen inte speciellt mycket. I alla fall inte jag. Efter skolan stack jag och köpte citroner, lime och nötter. Clara köpte energi dricka till alla imorgon. Sen stack jag, Elsa och Julia hem till mig och lämnade allt. Sen ringde Molly och då hade jag glömt att hon skulle hänga med till väla ;o
UPS ! Så vi träffade henne vid kärnan. Stack till väla. Träffade My, Emilie, Julia.M ( Födelsedags grisen ), Clara och Alexandra. Käkade glass, mjuk glass. Shit vad gott de va ;D Var jättelängesen jag åt de. Vid halv sju gick Julia.M, Emilie, My och jag hem till My. Sen blev jag körd hem av Julias pappa (y)
Just nu är jag hemma. Har käkat. Ska inte göra något idag -.- TRÅKIGT.
Men en bra start på helgen var de i alla fall ;d

Gomorgon.

Vet ni vad jag vaknade till i morse ? ;o Att fåglarna kvittrade ! Så sjukt härligt. Vill bara ligga kvar i sängen och höra på deras vackra sång. Men så ringde klockan. SKOLA ! -.-
Gick upp och duschade, och har käkat lite frukost. Ska sitta här ett tag innan jag börjar fixa i ordning mig.
Skolan idag kommer gå fort. Börjar med svenska. Ska ha vår tredje lektion om världen. Engelska, har oregelbundna värb och vi ska berätta vad vår bok handlar om. Sen fortsätta med våra länder. Nästa lektion är ensamble. Sist spanska. Efter skolan ska vi fixa lite smått till imorgon. Shit de är fredag ;d Sen sticker jag och Julia Wall till väla och kollar runder lite. Jag tror dan kommer gå fort i alla fall (y)

RSS 2.0